דרוש מידע האוטובוס לא הגיע, לקחנו מונית

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לתבוע את חברת התחבורה.
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
פאופן קבוע (יום כן יום לא) האוטובוס לעבודה לא היה מגיע....
זה עלה לי בעצבים ובעלויות של מוניות...הייתי חייבת להגיע בזמן לעבודה,פגישות וכו'...אך נהג האוטובוס עושה מה שבא לו!
האוטובוס שלי זה בפעם ב45 דקות.
פניתי לכל הגורמים, למשרד התחבורה, לחברת האוטובוסים..
אך שום דבר!!!! ייאוש!!!
מלבד שהביאו לי זיכוי של 2 נסיעות (עשו מעצמם צחוק)

לא באתי לייאש אותך! זה פשוט המציאות!

• הוסף לסימניות
קודם כל שולחים אליהם פניה דרך האתר שלהם פניות הציבור, עם הקבלה של המונית ורואים מה הם עונים.
וכך עושים גם דרך משרד התחבורה (בלי קבלה ובלי בקשת פיצוי).

ולאחר מכן, אם לא תקבלו החזר (אבל כן תקבלו אישור לנכונות המקרה ממשרד התחבורה או מהחברה) תוכלו לתבוע (לאחר אישור מרב) בבית משפט לתביעות קטנות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
קודם כל שולחים אליהם פניה דרך האתר שלהם פניות הציבור, עם הקבלה של המונית ורואים מה הם עונים.
וכך עושים גם דרך משרד התחבורה (בלי קבלה ובלי בקשת פיצוי).

ולאחר מכן, אם לא תקבלו החזר (אבל כן תקבלו אישור לנכונות המקרה ממשרד התחבורה או מהחברה) תוכלו לתבוע (לאחר אישור מרב) בבית משפט לתביעות קטנות.

בהצלחה.

אני סה"כ רוצה שהאוטובוס יבוא בזמן! לא בקשתי יותר....
הנהגים הערבים עושים מה שבא להם!!!

• הוסף לסימניות
מה אני בעצם מבקשת ממשרד התחבורה, שיאשרו את המקרה?

• הוסף לסימניות
לא,
אתם מתלוננים. משרד התחבורה עונה בדקנו ואכן יש צורך לקנוס את החברה, או לא נכון לא היה דבר כזה, או שהמקרה מוצדק והיות והיה חג למוסלמים אז זה בסדר שהקו לא הגיע, וכדו'.

ואם הם כותבים שהם בדרך לקנוס אתם יכולים לפנות עם זה לבית משפט כהוכחה לנכונות המקרה.

• הוסף לסימניות
לי היה מקרה שאוטובוס עזב באמצע מסלול ולא עבר בתחנה , הייתי צריכה להגיע לחופה קרובה ואשר על כן לקחתי מונית , פניתי לחברת אגד דרך האתר שלהם ובקלות ממש הזדכיתי עליה.
בנוסף היה פעם שאוטובוס לא יצא בכלל, ופניתי אליהם ואמרו שהם רואים שהוא כן יצא ולא זיכו אותי. נסי את מזלך מולם ובעז"ה תראי הצלחה!

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לתבוע את חברת התחבורה.
איך עושים את זה?
אם הכוונה לתבוע ניתן לפתוח תיק בקלות בנט המשפט, כמובן שצריך היתר הלכתי לכך.
בתי המשפט בדרך כלל מתייחסים לתיק האם מוצו הליכים קודמים או לא, במידה ולא נשלחה כל פנייה לחברה בית המשפט רואה בתובע מטרת כסף קל וכו', מה שמוריד את סיכויו לקבל פיצוי רציני

• הוסף לסימניות
תפנו אלי באישי יש פתרונות תלוי מאד באיזה חברה מדובר
בכל אופן אל תסכימו בשופו"א לקבל פיצוי שאינו הולם כי בקבלת פיצוי בהסכמה אתם מאבדים את האפשרות לתבוע

• הוסף לסימניות
תפנו אלי באישי יש פתרונות תלוי מאד באיזה חברה מדובר
בכל אופן אל תסכימו בשופו"א לקבל פיצוי שאינו הולם כי בקבלת פיצוי בהסכמה אתם מאבדים את האפשרות לתבוע
נשמח לקבל את עזרתכם גם...נשמח לקבל פרטי התקשרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה