האוטו- שכל הילדים נדלקים עליו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;n4887538:
תמונה ששוה אשכול נפרד
מבוצעת טכנית הרבה יותר טוב מהקודמת

תודה רותי!!!
למה את נתכוונת למיקום?

• הוסף לסימניות
טוב לראות אותך כאן אסתי :)

התמונות נהדרות, השניה משגעת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EstiArt;n4887748:
תודה רותי!!!
למה את נתכוונת למיקום?

שם יש הרבה קטעים שרופים
לטעמי התמונה הקודמת סתמית (חוץ מהרכב היוקרתי..)

זאת תמונה יפה יש בה ענין
תאורה אחורית מעולה
פוקוס מדויק
פרצוף מדליק

מה שמפריע לי זה רק המבט ההפוך

• הוסף לסימניות
גם אני, כצלמת, נדלקתי לגמרי!
ואין לי ספק לגבי התלהבות הילדים...

• הוסף לסימניות
רכב מגניב!תמיד היה בחלום שלי.
אבל איך סוחבים דברים כמו אלו מחו"ל?

• הוסף לסימניות
ואו, רכב מגניב לחלוטין, גמאני חולשת על כזה דבר, רק מפחדת שהוא כבד להסחב איתו לצילומים

מקווה שזה בסדר להעיר כמה הערות,
התמונה נחמדה מאד, ילדון מתוק שמחייך יפה
אבל לא יותר מנחמדה, ולמה? כי טכנית זה עובר, ולכזה אביזר מגניב הייתי מפה לתמונה יותר דרמתית, לוקישן שיקפיץ אותה שדה רדוד יותר, אולי בתוך שביל, זוית יותר נמוכה שיעצים את גודל הרכב.
והייתי מנסה לשדרג בעוד קצת עיבוד

התמונה השניה מהממת, תאורת השיער טובה מאד, אני אוהבת תאורת שיער!!!
מה שכן אטמת קצת את התמונה העיבוד, יש מן מסיכה אפורה וחסרת קונרסט, הייתי מחזרת רוויה וחדות.
ותעלי באשכול נפרד.

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה שגם הישיבה שלו תיהיה שונה.
לא רק הרקע.
כי בצורה כזו- לא ברור איפה הרגליים שלו נכנסות...
לי- זה נתן תחושה קצת מפחידה...

• הוסף לסימניות
האוטו כולם נדלקים עכשיו תפקידך הוא לדאוג לתמונה שכולם ידלקו עליה
הצלחות רבות

• הוסף לסימניות
תודה לכולן על ההערות הבונות!!!
לקחתי לתשומת ליבי,
עד עכשיו פרוג לא נפתח לי, עוד מישהי נתקלה בכיתוב : 400 -bad reqest?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה