דרוש מידע האו"פ דרך בית ברכה---- מישהי לומדת שם?

• הוסף לסימניות
אם יש מישהי שלומדת תואר ראשון באוניברסיטה (דרך בית ברכה) בניהול וכלכלה\משאבי אנוש.
אשמח שתגיב ----
יש לי כמה שאלות דחופות!!!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני לומדת שם מסלול אחר, אם השאלות כלליות על בית ברכה אשמח לענות לך אם השאלות ספציפיות לניהול תכתבי אותם ואני יפנה לחברות שלי

• הוסף לסימניות
וואי תודה...
1) אם יש אופציה לעבוד מלא (ז'תומרת 6 שעות ביום) ולעשות קוסי ערב? - כלומר לשחק עם השעות.
2) אם הלימודים קשים? - איזה רמה צריך באנגלית ומתמטיקה בשביל התואר הזה?
3) מה הסגנון הכללי שם - הבנות? וכו'
יש לי עוד --- עוד מעט אזכר :)

• הוסף לסימניות
1) יש מעט שעובדות משרה מלאה, בעיקר נשואות- וזה ממש קשה. רוב מי שעובדת זה במשרות סטודנט או חלקיות. מה גם שלא כל הקורסים ערב.
2) מתמטיקה בסיסית, מה שכל הבנות מגיעות מהסמינרים (חוצים/בגרויות חלקיות/בגרויות מלאות) מספיק. אנגלית- יש צורך לעשות בחינת אמירם ואז מספר הקורסים לפי הרמה שלך, האמירם קשה מאד, הקורסים של אנגלית קלילים (חוץ מהרמה הכי גבוהה) וכדאי לסיים איתם כמה שיותר מהר.
3) בנות יש מכל הסוגים. חסידי ליטאי ספרדי מ-מאד סגורות עד די פתוח. בשטח צריך לעמוד בכללי התקנון כדי להתקבל, והבנתי מוגשל שהם מחמירים את הכללים משנה לשנה...

• הוסף לסימניות
שמעתי שבית ברכה פתחו סניף חדש בבני ברק שממש מתפתח שם
יש למישהי מידע לגבי הקודש ואיך נרשמים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה