האיך אני יכולה לעזור להעסיק את אשתי

• הוסף לסימניות
שלום רב לכל הקוראים
בלי לכנס לרקע הדברים אני מבקש את עזרתכם.
מסיבות הקשורות להעבודה שלי, ולתכונות הזריזות שלה, אשתי מוצאת את עמצה כמעט מידי יום בחוסר מעש. פשוט אין לה באמת במה להתעסק! וכמי שמלאה אנרגיה, ידים זריזות, וראש טוב, יש להתופעה הזו השפעה הרסנית עלי, על העבודה שלי ועל הילדים שלנו.
ובכן, חשבתי לנסות אולי מבין קוראי הפורום יש להציע. אני מתאר לעצמי שכולם יחשבו ולמה היא לא הולכת לעבוד? הכול חוזר אל עצמו, להעובדה שהיא כבר מייאשת. היא כבר מסתכלת על החיים שלה כששייכת אל המשתעממים. ולא, אין לה בעיה פסכילוגית.
שורה תחתונה היא מחפשת איפה לרוקן האננרגיה שלה, לפגוש חברה וכ"ו. אולי רעיון להתנדב באיזשהו מקום יכולה להתאים לה, למי שיש משהו, יפנה אליי באישי

• הוסף לסימניות
אם אתם גרים בבני ברק, אנחנו צריכים עוזרת 3 פעמים בשבוע
---
מישהו האיר את עיני, זו היתה הלצה בלבד
השם יעזור שידיה יהיו מלאות בתעסוקה טובה ושתוכל לנצל את כל זמנה, לקיום מצוות ומעשים טובים

• הוסף לסימניות
מקום להתנדב - חסר?!
בבתי חולים, באגודות למיניהן, בבתי אבות ועוד.

חני

• הוסף לסימניות
אולי פשוט שתשקיעה בלימודים- לתארים בד"כ יש מימון. (תלוי כמובן ברמת ההכנסה וכו..)
וזה דבר שיכול לספק תעסוקה רבה ומענינית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמעי;911324:
לא, אין לה בעיה פסכילוגית.

ואולי כן ?

כדאי לבדוק את זה.

(בעיה פסיכולוגית לא חייבת להיות משמעות של פיגור או דומה, יכול להיות איזו שהיא חסימה רגשית, שניתן בקלות להתגבר עליה,)

שמעתי בשם אחד מגדולי הדור, שפסיכולוגים יכולים לעזור רק לב"א בריאים.
לאלו החולים באמת הם כבר לא יכולים לעזור.

כיום יש כל מיני קורסים וסדנאות למודעות עצמית וקאוצ'ינג וכדו', אולי זה יכול ג"כ לעזור. (כמובן שצריך לבדוק כל קורס לגופו)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מבינה לפי האשכולות הקודמים שלך שאתם חוצניקים שעשיתם עליה,
וכן, זו בעיה מוכרת, המנטליות אחרת והכל נראה קשה יותר.
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
יש את הקטע ההתנדבותי
לדעתי בעזר מציון יש מגוון התנדבויות שאחת מהן יכלה להתאים לה (החל מעבודה משרדית וכלה בעבודה עם ילדים/אנשים, חלוקת אוכל וכו')
יש גם את יד חדוה שזקוקים לכח אדם
ובעיריה ג"כ יכולים להפנות לאן ללכת
מכירה מישהי שהתנדבה בביטוח לאומי בסיוע לאנשים למלא שאלונים בעיקר מבוגרים וכו'

אם יש תקציב, הייתי ממליצה על לימודים
אבל לפני כן לפנות למכון שיבדוק את הכישורים ולא כדאי ללכת
יש היום כ"כ הרבה לימודים מעניינים
שאפילו בשביל ההנאה ושזה יועיל בתוך המשפחה, כדאי לפתח את התחום
(לדוג' צילום, עיצוב פנים, גרפיקה ממוחשבת, תפירה ותדמיתנות וכו')
שוב, חבל שאינכם רושמים במה היא מוכשרת
אבל אם יש לה יכולת ארגון היא יכולה להיות סומכת למשפחות שקשה להן עם אירגונית (מטעם העיריה)
וכן על זה הדרך...

הממממ עכשיו אני רואה שמדובר בחוצניקית
אם כן היא יכולה לתת תמיכה לחוצניקיות כמותה
לעזור להן בצעדים הראשוניים שהן עושות בעיר/בארץ
לצאת איתן לקניות בפעמים הראשונות ולהסביר להן את המנטליות הארץישראלית וכו'

בהצלחה בכל אשר תפנו

• הוסף לסימניות
אם אתם צרפתים תפנו אלי באישי אוכל לכוון אתכם

• הוסף לסימניות
בנוסף לכל מה שכתבו מעלי - היא יכולה לפתח תחביבים.
סריגה - לומדים בקלות, מעסיק למשך שעות והתוצאות מקסימות...
תפירה - אם היא יודעת ואוהבת.
אפייה - של כל מיני עוגות מיוחדות שלנשים ה"רגילות" אין כמעט זמן להכין ולהשקיע עליהן.
בישול - כנ"ל.
קדרוּת (יצירת כלים בחימר), תכשיטנות וכל דבר שמשלב יצירה - מאוד מאוד מספק!

בהמשך היא אולי תוכל להרחיב את התחביב למקצוע - ומקצוע שמשלב יצירה לא משעמם..
מכירה מישהי שמכינה סרטי שיער מיוחדים לילדות, אחת שמכינה מטפחות וכובעים מעוצבים וכדו'.
שמעתי שאחת הקונדיטוריות המצליחות והמוכרות ביותר בארץ התחילה עם הקונדיטאות מזה שהיתה משועממת בבית ולא היה לה מה לעשות אז היא התחילה לנסות כל מיני דברים מסובכים וכשיצא טוב חילקה לשכנות שהתחילו להזמין ממנה ומאז השעמום הוא היסטוריה...
(והשכנות צריכות משכנתא בשביל להזמין ממנה :))

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להתנדב במחלקת יולדות בתינוקיה. יש שם הרבה עבודה מצד אחד, ומצד שני סיפוק ורוגע.

• הוסף לסימניות
אשה כ"כ זריזה ויעילה זה כשרון מס' 1, אשריך שזכית!

אני מציעה, וברצינות! שתתן קורסים למאות ואולי אלפי נשים שמשתוקקות לעמוד בקצב החיים ולגמור בכל יום את המטלות שלו או עם הנשמה ביד, או עם 5 דקות עיתון וכוס קפה ביד...
זה יכלול טיפים, עצות, שיטות, פטנטים, וגם תמיכה טלפונית.

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
לידיעתך,

נכתב ע"י אושר;911609:
יש אפשרות להתנדב במחלקת יולדות בתינוקיה. יש שם הרבה עבודה מצד אחד, ומצד שני סיפוק ורוגע.

לידיעתך,
לא חסר ביולדות ותינוקיה מתנדבות (אני גם ביררתי על זה בעבר) אלא אם כן בשעות 2-5 לפנות בוקר.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נורית;911976:
לידיעתך,
לא חסר ביולדות ותינוקיה מתנדבות (אני גם ביררתי על זה בעבר) אלא אם כן בשעות 2-5 לפנות בוקר.....
באמת?
אז למה תמיד דווקא כשאני יולדת יש מחסור בכח אדם והצווחות מגיעות שם עד לב השמים?
ולא משנה באיזו שעה של היממה... בי"ח מכובד...
כשהייתי צריכה לשחרר את הבן שלי , וזה היה אחרי שכולן השתחררו והעומס עבר,( כי היתה לי בעיה בטופס שחרור,) הן היו מדי עסוקות ונתנו לי להחליף לו טיטול לבד ולהלביש אותו וכ', לידה ראשונה, יולדת מסוחררת... בקיצור, הייתי שמחה לדעת באיזה בית חולים יש מספיק עובדות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;911982:
באמת?
כשהייתי צריכה לשחרר את הבן שלי , וזה היה אחרי שכולן השתחררו והעומס עבר,( כי היתה לי בעיה בטופס שחרור,) הן היו מדי עסוקות ונתנו לי להחליף לו טיטול לבד ולהלביש אותו וכ', לידה ראשונה, יולדת מסוחררת... בקיצור, הייתי שמחה לדעת באיזה בית חולים יש מספיק עובדות.

המתנדבות כמעט לא מורשות לגעת בתינוקות. ועל כן יש שביתת אחיות, בגלל מחסור בתקציב לאחיות נוספות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;911988:
המתנדבות כמעט לא מורשות לגעת בתינוקות. ועל כן יש שביתת אחיות, בגלל מחסור בתקציב לאחיות נוספות.
חמותי מתנדבת בתינוקיה, ורוחצת ומאכילה ומה לא, חוץ מלקחת דמים היא עושה שם הכל.
במו עיני ראיתי.

• הוסף לסימניות
זה מה שאמרו לי...

נכתב ע"י אושר;911982:
באמת?

כשבאתי להתנדב במעייני הישועה

ולכן הלכתי להתנדב באם וילד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;911485:
מבינה לפי האשכולות הקודמים שלך שאתם חוצניקים שעשיתם עליה,
וכן, זו בעיה מוכרת, המנטליות אחרת והכל נראה קשה יותר.
הרבה הצלחה

אם זה באמת כך. אולי כדאי לחפש חברות שעלו יחד איתה.
או שתחפש עבודה במשרדים שמחפשים חוצניקים, בקרית ספר ישנו משרד ששכחתי כרגע את שמו.

אני יודעת מקרוב מאוד שנשים מאוד נהנות לעבוד שם, ההויי החברתי הוא מיוחד שם והיא מאוד יכולה להנות שם..

יישוב טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה