כללי האינדזיין לא מזהה גופנים המותקנים במחשב

• הוסף לסימניות
אני צריך עזרה דחוף!
יש לי אינדזיין cs3 (באנגלית) וcs4 (עברית) ומשום מה שניהם לא מזהים חלק מהגופנים המותקנים אצלי במחשב, הם פשוט לא מופיעים ברשימת הגופנים באינדזיין.
כבר נסיתי להעתיק את הגופנים מהוינדוס לתקיית הפונטים באינדזיין וזה גם לא עזר לי. :confused:

• הוסף לסימניות
באילו פונטים מדובר? מה משותף לפונטים הבלתי מזוהים?

• הוסף לסימניות
נסיתי למצוא מכנה משותף בין הפונטים ולא מצאתי, חלק מהם הם רק הbold מפונט שכן מופיע באינדזיין וחלק מהם הם כתב רש"י שעבדתי קשה למצוא אותם, והם מותקנים בוינדוס, וכאן הם לא מופיעים

• הוסף לסימניות
האם משהו שמע על תוכנה שמארגנת את הפונטים במחשב, שזה אמור לסדר את הבעיה הנ"ל?? :( :confused:

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת וידועה באינדיזיין בפרט בפונטים החדשים של פונטביט, הפתרון שנתנה מור מהתמיכה הטכנית בפונטביט הוא להתקין את כל הפונטים הבעייתיים בתיקיית fonts של התוכנה .

• הוסף לסימניות
תודה להתייחסות
האם תוכל להסביר לי איך בדיוק מתקינים אותם, העתקתי אותם לשם, האם זה מספיק?
אם הבנתי נכון אתה התכוונתה לתקייה פונטס שבתוך תקיית הישומים של אינדזיין, האמנם??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה