- הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;1033950:אגב, לא ברור רבקה למה את ישר אומרת: "לא".
לא שאלתם בכלל בתור מה היא הולכת לצלם, אם זו אמורה להיות מסיבה של אחותה ורוצים במשפחה שהיא תצלם וחשוב לה מראש לדעת איך יצאו התמונות- אז למה לא? (למרות שיש משהו שקומפקטיות טובות יכולות בתנאים כאלה לתת תוצאה סבירה ובקלות יותר).
אם זה כהתנסות בלא תשלום, שהתמונות לא קריטיות- ג"כ אפשר לנסות- לומדים הרבה גם (או אולי: בעיקר) מתמונות שיוצאות חשוכות..
אם זה צילום אירוע בתשלום זה באמת כבר לא שייך.
בכל מקרה, הרבה בהצלחה!
היא שאלה האם תוכל. זה כמו שיישאלו אותי האם אפשר לצלם בחתונה עם טלפון נייד. ברור שלא שואלים האם אפשרי לעשות את זה בתור מקצוע, ברור שמתכוונים לתמונה פשוטה בשביל החברות. אבל סורי, אחרי שראיתי מלא תמונות טלפונים כאלה - מבחינתי התשובה היא לא. אי אפשר. מי שרוצה בכל זאת - תפאדל.
אז כנ"ל פה.
שמעי, צילמתי כמו תמונות של גלי עטרי בהופעה שלה שהייתי בה. מדובר כנ"ל על אודיטוריום עם תאורה במה. (אור מהחלונות לא רלוונטי. לא נתקלתי באודיטוריומים עם חלונות. במעט שהיו - מדובר על צהרים <רבים של צהר> קטנים שלא באמת משמעותיים.)
צילמתי עם ה-5 מארק 3, ורק בשביל הכיף שלי. (אני לא יכולה לראות כ"כ הרבה תאורת במה וזה בלי לצלם.)
צילמתי כמובן ללא שום פלאש, עם 85 1.8 על צמצם 2.2. המהירות היתה 1/125 [כמובן פותחת השרשור תוכל לרדת למהירות 1/30 ועדיין להשיג חדות חצי נסבלת (במיוחד אם תהיה עם חצובה). ועדיין יש בני אדם בתמונה, והם יזוזו, כך שזה בעייתי], הרגישות היתה 1600-2000.
התמונות היו חשוכות לחלוטין, חוץ מטיפה צבעוניות ברקע (אור צבעוני על עשן) ומהפנים של גלי בעצמה, שהוארו בפרוז'קטור עוצמתי. כמובן זה לא ישפיע כך על קבוצה שלימה.
הנושאים החמים