מידע שימושי האם איבוד חוש ריח הוא תסמין?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהיא כתבה בציניות
על זה שבנט מנסה לשדר כאילו הכשל הוא בגלל שזו "מחלה אחרת"..
ומקפיד לא להזכיר את המילה קורונה בשום מצב.
אז אנשים מתחילים באמת לחשוב שזו לא קורונה והתסמינים שונים---

הגיוני.
אבל כדאי תמיד להוסיף בכגון דא סימן כדי שלא יטעו כי זה חיים של אנשים..
(בפרט לפי מה ששמעתי מאנשים שטענו את הדבר הלא נכון הזה)

• הוסף לסימניות
וואוו...מקווה שהסיוט הזה כבר יגמר!!
ומה לגבי ילדים?
2 בנות {6,8} שלי מאומתות מיום חמישי וכמעט ללא תסמינים{למעט שחסר להן ריח}... יש סיכוי שיפתחו עוד תופעות כמו חום וכו?
אף אחד לא נביא ואין בזה כללים. עם זאת, ב"ה אצלנו הילדים קיבלו את זה בקלות יחסית. אצל חלקם לא הייתי חושבת שהם חולים, לולא הבדיקה.
מאמינה מאד ומקווה שגם אצלך יהי' כך.

• הוסף לסימניות
אם כבר דיברו כאן על בנט:
קובי בורנשטיין: נפתלי בנט פרסם לפני שבת את קריאתה של ״הרבנית לאה קולדצקי ביתו של הרב אלישיב שקוראת בשמו לצאת ולהתחסן״. הבעיה היא שהרב אלישיב נפטר שמונה שנים לפני שהתפרצה הקורונה, והרבנית קולדצקי היא בכלל ביתו של הרב קנייבסקי ונכדתו של הרב אלישיב
יושב בשמים ישחק
emoji_u1f600.png
emoji_u1f600.png
emoji_u1f600.png

• הוסף לסימניות
מנסיון של הדלתא-
החום משחק מאד. עולה ויורד וחוזר אחרי יומיים ויורד שוב וחוזר...
גם אצל ילדים היו ימים שהרגישו מצוין ואחרי יומיים עוד פעם חום , כאבי בטן חיוורון, כאבי גרון
רובנו היינו ללא חוש ריח

• הוסף לסימניות
לקורונה יש כמה וריאנטים שאותם כינו ברפואה ע"פ סדר האלף בית הרומיי,וריאנט אלפא ביתא גמלא ודלתא
לכולם יש אותם תסמינים וזו אותה מחלה, הדבר היחיד שהשתנה הוא שיש לנו ראש ממשלה כושל שמעדיף בעצת יחצני"ם
לעשות שנוי שם...

• הוסף לסימניות
אם כבר דיברו כאן על בנט:
קובי בורנשטיין: נפתלי בנט פרסם לפני שבת את קריאתה של ״הרבנית לאה קולדצקי ביתו של הרב אלישיב שקוראת בשמו לצאת ולהתחסן״. הבעיה היא שהרב אלישיב נפטר שמונה שנים לפני שהתפרצה הקורונה, והרבנית קולדצקי היא בכלל ביתו של הרב קנייבסקי ונכדתו של הרב אלישיב
יושב בשמים ישחק
emoji_u1f600.png
emoji_u1f600.png
emoji_u1f600.png
מה מצחיק.
אכן יש סרטון כזה.
נו טעה ביחוס בסדר לא רואה בזה ככ דרמה פשוט הוא לא בענינים....
האמת אני גם לא ממש בענינים בכול מיני נושאים שלציבור אחר כנראה יש ידע בהם

• הוסף לסימניות
מה מצחיק.
אכן יש סרטון כזה.
נו טעה ביחוס בסדר לא רואה בזה ככ דרמה פשוט הוא לא בענינים....
האמת אני גם לא ממש בענינים בכול מיני נושאים שלציבור אחר כנראה יש ידע בהם
אכן, גם אתה וגם אני לא בעניינים בדברים שלציבור אחר יש בהם ידע, לפחות אנחנו לא מתיימרים להציג כאילו יש לנו ידע בהם. מה לעשות שראש הממשלה שלנו לא מבין שבדברים שאתה לא יודע - אל תדבר. דבר שראש הממשלה הקודם הבין אותו מצויין, ולכה"פ לפני שהיה מוציא מהפה כאלו משפטים היה בודק אם הפרטים נכונים

• הוסף לסימניות
אכן, גם אתה וגם אני לא בעניינים בדברים שלציבור אחר יש בהם ידע, לפחות אנחנו לא מתיימרים להציג כאילו יש לנו ידע בהם. מה לעשות שראש הממשלה שלנו לא מבין שבדברים שאתה לא יודע - אל תדבר. דבר שראש הממשלה הקודם הבין אותו מצויין, ולכה"פ לפני שהיה מוציא מהפה כאלו משפטים היה בודק אם הפרטים נכונים
זה נכון.
צודקת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה