קורונה האם אני חייבת שוב בבידוד?

• הוסף לסימניות
אני יצאתי לפני כשבועיים מבידוד אחרי שהייתי חולת קורונה.
עכשיו מישהי שעובדת איתי יש לה תסמינים....
אם היא תצא חיובית אני אהיה חייבת בבבידוד?
אני יודעת שאין הרבה סיכויים להידבק שוב מיד אחרי שהייתי חולה, אבל מה משרד הבריאות מחייב?

• הוסף לסימניות
אין בזה הגיון כי במלוניות קורונה מי שגמר שבועיים וצריך לצאת מהמלון אם בזמן צאתו באה משפחה חולה וודאי אינו צריך בידוד! אבל יש חוקים תשאלי ב*5400

• הוסף לסימניות
אני יצאתי לפני כשבועיים מבידוד אחרי שהייתי חולת קורונה.
עכשיו מישהי שעובדת איתי יש לה תסמינים....
אם היא תצא חיובית אני אהיה חייבת בבבידוד?
אני יודעת שאין הרבה סיכויים להידבק שוב מיד אחרי שהייתי חולה, אבל מה משרד הבריאות מחייב?
לפי מה שידוע לי את פטורה מבידוד 3 חודשים.

• הוסף לסימניות
תסתכלי בתחילת עמוד 6 בקובץ המצורף:

)ט( חובת בידוד לפי סעיף זה לא תחול לגבי מחלים.

קבצים מצורפים

• kor01.pdf
    KB 110.7 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מנסיון, גיסי שהיה חולה קורונה שאל את משרד הבריאות לאחר 4-5 חודשים לאחר שהחלים האם צריך להכנס לבידו או לעשות בדיקה לאחר שהיה בקרבת חולה ואמרו לו שלא.

• הוסף לסימניות
סוף הסיפור-
אותה אחת יצאה באמת חיובית לקורונה.
היתקשרו אלינו לעבודה ממשרד הבריאות ליידע אותנו, אבל בגלל שאנחנו יושבים בחדרים נפרדים- אז אנחנו לא חייבים בבידוד, אחרת זה נשמע שאנחנו כן היינו צריכים בידוד.

• הוסף לסימניות
מבירור אישי- אחרי שעוברים קורונה לא חייבים בידוד יותר! אפשר גם ללכת לבקר חולים ומבודדים ואף מומלץ!! חסד של ממש

• הוסף לסימניות
מבירור אישי- אחרי שעוברים קורונה לא חייבים בידוד יותר! אפשר גם ללכת לבקר חולים ומבודדים ואף מומלץ!! חסד של ממש
שאלתם את משרד הבריאות?
אז למה יש להם כל הזמן הודעות סותרות?:confused:
כי עכשיו זה היה נשמע שרק בזכות שאנחנו יושבים בחדרים אחרים אנחנו פטורים...

• הוסף לסימניות
שאלתם את משרד הבריאות?
אז למה יש להם כל הזמן הודעות סותרות?:confused:
כי עכשיו זה היה נשמע שרק בזכות שאנחנו יושבים בחדרים אחרים אנחנו פטורים...
כן. גם משרד הבריאות וגם רופא משפחה. כשהשתחררנו מהמלונית רצינו לבקר מישהו מהמשפחה חולה. אמרו לנו בפירוש שאין בעיה. (רק לחטא אחרי זה ידיים)

• הוסף לסימניות
מנסיון, גיסי שהיה חולה קורונה שאל את משרד הבריאות לאחר 4-5 חודשים לאחר שהחלים האם צריך להכנס לבידו או לעשות בדיקה לאחר שהיה בקרבת חולה ואמרו לו שלא.

זה היה בתחילה כשעדיין לא ידעו לכמה זמן הנוגדנים.
כיום הם טוענים שהנוגדנים מחזיקים לשלושה חודשים ולאחר מכן הם נחלשים/דועכים.
שאלתי את הרופא כשקיבלתי את מכתב השחרור לאחר שחליתי - האם אצטרך להכנס לבידוד אם הייתי ליד מאומת והתשובה היתה שבשלושת החודשים הבאים אני לא אצטרך בידוד.
לאחר שלושת החודשים - אם אהיה ליד מאומת אצטרך להכנס לבידוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה