לפי מה שידוע לי את פטורה מבידוד 3 חודשים.אני יצאתי לפני כשבועיים מבידוד אחרי שהייתי חולת קורונה.
עכשיו מישהי שעובדת איתי יש לה תסמינים....
אם היא תצא חיובית אני אהיה חייבת בבבידוד?
אני יודעת שאין הרבה סיכויים להידבק שוב מיד אחרי שהייתי חולה, אבל מה משרד הבריאות מחייב?
לפי זה יוצא שמי שהחלים מקורונה לא חייב בידוד?תסתכלי בתחילת עמוד 6 בקובץ המצורף:
)ט( חובת בידוד לפי סעיף זה לא תחול לגבי מחלים.
אין לי מושגלפי זה יוצא שמי שהחלים מקורונה לא חייב בידוד?
כמה זמן?
שאלתם את משרד הבריאות?מבירור אישי- אחרי שעוברים קורונה לא חייבים בידוד יותר! אפשר גם ללכת לבקר חולים ומבודדים ואף מומלץ!! חסד של ממש
כן. גם משרד הבריאות וגם רופא משפחה. כשהשתחררנו מהמלונית רצינו לבקר מישהו מהמשפחה חולה. אמרו לנו בפירוש שאין בעיה. (רק לחטא אחרי זה ידיים)שאלתם את משרד הבריאות?
אז למה יש להם כל הזמן הודעות סותרות?
כי עכשיו זה היה נשמע שרק בזכות שאנחנו יושבים בחדרים אחרים אנחנו פטורים...
מנסיון, גיסי שהיה חולה קורונה שאל את משרד הבריאות לאחר 4-5 חודשים לאחר שהחלים האם צריך להכנס לבידו או לעשות בדיקה לאחר שהיה בקרבת חולה ואמרו לו שלא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים