האם אפשר להוריד מילים משיר?

• הוסף לסימניות
יש לי שיר שאני צריכה את המנגינה שלו, אבל הוא עם מילים ואני רוצה מנגינה בלבד!
איך אני יכולה להוריד את המילים בצורה הקלה והטובה ביותר?
אשמח לקבל תשובות....

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לפי הידוע לי.
תחפשי את הפלייבק של אותו שיר.

• הוסף לסימניות
מס'תומרת רק בפוטושופ?:confused:

• הוסף לסימניות
רק בפוטושופ אפשר למחוק רקע ולהשאיר דמות (לדוג')
במוזיקה אין אפשרות לעשות הפרדות
(שמעתי פעם שיש תוכנה לטשטש את השירה עד שכמעט לא נשמעת אבל זה לא נשמע כמו פלייבק)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לך מושג איזה תוכנה זו? ואיפה אפשר להשיג אותה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;1467186:
יש לך מושג איזה תוכנה זו? ואיפה אפשר להשיג אותה?
יש תוכנה חינמית בשם Audacity שמאפשרת לעשות את זה - בערך
רצוי מאוד שהמקור יהיה בסטריאו
הנה לינק להסבר איך להוריד את התוכנה ואיך לעשות את הפעולה
https://www.youtube.com/watch?v=NOM_lBy1BsQ

• הוסף לסימניות
יש לך משהו למנותבת? (נתיב):confused:

• הוסף לסימניות
עזבי,
איזה שיר זה?
תכתבי לנו אולי יהיה למישהו מאיתנו להעלות את הפלייבק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה