עזרה האם אפשר להשמיע מנגן או מכשיר הקלטה לשיחת טלפון?

• הוסף לסימניות
ברצוני להקליט דרשה של רב עם מכשיר הקלטה ולהוציא מיציאת הLINE OUT של המכשיר הקלטה לשידור חי בטלפון ממערכת IVR של ידע פון איך אני יכול לחבר את השמע ניסיתי עם כבל אוקס ולא שומעים כלום אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
זה אפשרי,
אני לא יודע איזה מכשיר הקלטה יש לך, אבל במכשירים הטובים אפשר להגדיר את עוצמת השמע של ה LINE OUT
אם בכל זאת זה לא הולך צריך לבדוק את הכבל, צריך שזה יהיה 3.5mm (2 פסים שחורים בקצה)

• הוסף לסימניות
זה אפשרי,
אני לא יודע איזה מכשיר הקלטה יש לך, אבל במכשירים הטובים אפשר להגדיר את עוצמת השמע של ה LINE OUT
אם בכל זאת זה לא הולך צריך לבדוק את הכבל, צריך שזה יהיה 3.5mm (2 פסים שחורים בקצה)
עם כבל אוקס רגיל? כי אני כבר ניסיתי?

• הוסף לסימניות
צירפתי 2 תמונות,
אם תבדוק טוב תראה שבאחד יש 3 פסים שחורים ובשתי יש רק 2, צריך להשתמש עם הארוך יותר,
(כמה מישהו שמבין בדברים האלו אמר לי פעם, אני לא לוקח אחריות, אבל אני כבר עשיתי כמה פעמים שידור) Y-C922ABK_08082024150024_large.png7442a147ad195eb68f4144f3a768a8b8.jpg

• הוסף לסימניות
אני לא יודע בדיוק מה ההבדל, אבל אני מאמין שחנות מקצועית תדע לעזור לך,
(אתה יכול לבדוק לפני באמצעות שיחת טלפון פשוט)

• הוסף לסימניות
צירפתי 2 תמונות,
אם תבדוק טוב תראה שבאחד יש 3 פסים שחורים ובשתי יש רק 2, צריך להשתמש עם הארוך יותר,
(כמה מישהו שמבין בדברים האלו אמר לי פעם, אני לא לוקח אחריות, אבל אני כבר עשיתי כמה פעמים שידור) צפה בקובץ המצורף 1884791צפה בקובץ המצורף 1884790
אני לא הצלחתי למצוא הבדלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה