האם אפשר לחסום תיקיות בדיסק נייד?

• הוסף לסימניות
חברה ביקשה ממני לברר...
יש לה דיסק נייד של 800 ג'יגה נפח. קוראים לזה הרדיסק או משהו כזה.
היא אוספת דברים מעניינים - וידאויים נדירים, מוזיקה, תמונות, תוכנות חינמיות וכדו'.
הדיסק מסתובב אצל הרבה אנשים כי היא רוצה שימלאו לה אותו בחומר.
אבל היא לא רוצה שכל אחד יוכל לפתוח את כל התיקיות שקיימות שם.

השאלה שלי היא - האם ניתן לחסום תיקיות שלא יוכלו לפתוח אותם או שלפחות לא יוכלו להעתיק אותם למחשב?

מקוה שהובנתי.
תודה רבה על כל הענות.

• הוסף לסימניות
יש מספר תוכנות שמעלימות או נועלות תיקייות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;520466:
יש מספר תוכנות שמעלימות או נועלות תיקייות.

גם על דיסק נייד?
כי ידוע לי שיש אבל זה עובד רק על המחשב עצמו.

• הוסף לסימניות
(הייתי ממליץ לה בחום לקנות עוד כונן ואותו להעביר לכל האנשים -כלומר שהיא מביאה למישהו את הכונן ההוא שם את החומר והיא מיד מעבירה לכונן השני שנמצאה רק אצלה
ואת זה אני אומר מכיון שאי אפשר לדעת איזה ווירוסים ולחלופין אנטי ווירוסים שיכול ללכת לה כל החומר -ואני מכיר כמה אנשים שהלך להם ארדיסקים אם ג'יגות של חומר חשוב ביותר שהלך בגלל העברות של הכונן לכל מיני אנשים בשביל להכניס חומר-שלמשל לאחד יש ווירוס אז זה עובר לכונן-ואחר כך שהוא הולך לשני שיש לו אנטי ווירוס חזק ביותר אז זה מקסח אם הווירוס הקודם עוד מלא קבצי תוכנות קבצי ארכיון ולפעמים גם סרטים ותמונות וכו' ועל זה הדרך)
מצורף קובץ הוראות מדויק איך לנעול ולהסתיר תיקיות ללא שום תוכנה

קבצים מצורפים

• הוראות נעילת קבצים-ללא שום תוכנה-פרוג.rar
    KB 1.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נעילה ללא כתיבה מחדש, היא לפשוטים בלבד.
כל מבין במחשבים פותח אותם בלי בעיה.
אפשר לנעול עם תוכנות ארכיון כמו 7z ולקבוע סיסמה (אפשר להגדיר ללא דחיסה לחיסכון בזמן).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה