דרוש מידע האם אפשר ללכת לשני רופאים בריבעון?

• הוסף לסימניות
וודאי

ברמת העיקרון אני יכול לתבוע אותו בבית משפט על כל הביזיון והוצאת שם רע בדבר שיכול להיות מגיע לי על פי חוק

אבל ברוך השם שיש לנו תורה ואנחנו הולכים בדרכי האבות
לי הייתה בעייה בנושא, ופניתי למנהל קשרי ציבור של הקופה וחזרו אליי כבר למחרת

• הוסף לסימניות
לי זכור שמותר שניים ברבעון, ואם הייתי צריכה רופא שלישי המזכירה סידרה לי שאוכל להכנס,
בכל מצב תמיד אפשר לפנות למנהלת המרפאה או למנהל קשרי לקוחות

• הוסף לסימניות
לי זכור שמותר שניים ברבעון, ואם הייתי צריכה רופא שלישי המזכירה סידרה לי שאוכל להכנס,
בכל מצב תמיד אפשר לפנות למנהלת המרפאה או למנהל קשרי לקוחות
יש הבדל בין הרופאים בקופ"ח השונות, שהרי הקופה לא משלמת לכל רופא ורופא, אלא הסכום מתחלק בין הרופאים. לכל מבוטח

• הוסף לסימניות
גם לי היה רופאה שלא נתנה שירות אדיב כי הייתי אצל רופא אחר ברבעון ולא ידעתי מכך

זה היה ממש לא נעים כי פעם קודמת היא אמרה שמקבלת רק מטופלים שלה ורק ראשון ברבעון ,ובאמת ניסיתי לעבור אליה ושתהיה הראשונה ברבעון ,אבל לא שמתי לב שבפועל היה ביקור בכרטיס שלי אצל רופא אחר ברעון הנ"ל

הבעיה שבמאוחדת רוב הרופאי משפחה עצמאיים והקופה משלמת הרבה יותר לרופא אם הרופא הוא ראשון ברבעון ,אולי גם אם לא הלכת לרופא אחר ברבעון ,אני לא יודעתבדיוק את הכללים לכן יש רופאים שרוצים לקבל רק מטופלים שלהם

והבעיה בערים חרדיות שיכול להיות גם תור רק לעוד שבוע מה שבדרך כלל לא בערים חילוניות

• הוסף לסימניות
אני גם במאוחדת ואני סובל מאותה בעייה,
סליחה שאני אומר אבל קופה מטומטמת...
יש לי דלקת גרון חריפה ואני לא נרדם בלילות מכאבים,
עשיתי תור טלפוני לאחד מהרופאים במרפאת לנדא,
הוא דיבר איתי בטלפון 57 שניות והוא אמר לי: "אני שומע על הקול שלך שזה כלום ושזה יעבור" בזלזול והוא ניתק לי,
ואחרי כמה ימים שהכאבים לא נרגעו הלכתי לרופא אחר והוא אמר לי הגרון שלך כולו אדום אתה חייב אנטיביוטיקה מיידי.

עבר שבוע והכאבים חזרו ואני רוצה ללכת לרופא אחר ולא לאותו רופא ששמע על הקול שלי שזה יעבור ואני לא יכול בגלל שהרופא הזה דיבר איתי בטלפון 57 שניות רק בשביל לצחוק עלי.

במכבי יש גם רק שני רופאים ברבעון אבל זה בתנאי ששניהם עובדים באותו זמן שאתה רוצה לבקר אצל הרופא,
אבל אם אחד מהם לא מקבל באותה שעה אתה יכול ללכת לכל רופא שאתה רוצה ולא לחכות שבוע ולסבול מכאבים כל הזמן.

כל מי שנשאר במאוחדת ולא עובר מגיע לו זה אשמתו שמתעללים בו,
אם אתה רואה קופה דפוקה כ"כ ואתה לא עובר בעייתך.

• הוסף לסימניות
זה תלוי בקופ"ח
ובהסכמים שלה עם רופאים
במאוחדת, הרבה רופאים הם עצמאיים
ומקבלים סכום כסף לרבעון
אם הלכתם לרופא נוסף, הם מתחלקים בסכום
ככה שהרופאים לא כ"כ נותנים...

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה קרה
הבת שלי הייתה חייבת לראות רופאה דחוף!
התקשרתי לרופאה שלי שתכניס אותי בין התורים התור הבא היה עוד שבוע
הלכתי לרופאה אחרת
אז הרופאה הקודמת זרקה אותי ועכשיו אני בלי רופאה לבת שלי באמצע החורף
למישהו יש רעיון מה עושים?

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה קרה
הלכתי לרופאה אחרת
במזכירות הקופה בדר"כ מסדרים את זה
(נותנים אישור חריג או משהו בסגנון)

• הוסף לסימניות
@מאן דאו

גם אצלי זה קרה
הלכתי לרופאה אחרת
טמטום אחד גדול.
באיזה קופה זה?

מעבר בין רופאים במהלך רבעון​

• ככלל, מעבר מרופא אחד לרופא אחר באותו תחום (משפחה או מקצועי) אפשרי רק בתום הרבעון.
  • עם זאת, קופות החולים נדרשות לפרסם נהלים לגבי מצבים שמאפשרים מעבר מרופא לרופא באותו תחום במהלך הרבעון (למשל: צורך בטיפול רפואי דחוף, היעדרות ממושכת של הרופא המטפל, מבוטח שנמצא רחוק ממקום מגוריו וזקוק לטיפול). על קופות החולים לציין כי במקרים אלה המעבר יתאפשר ללא גביית אגרה נוספת.
  • למידע נוסף ראו באתרי קופות החולים:

*מעניין שמאוחדת ומכבי כרגע שתיהם בשיפוצים באתר (הנ"ל) שלהם ואין זמינות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה