ידיעת התורה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם יש קצבת נכות מביטוח לאומי למבוגרים על אלרגיה מסכנת חיים??
כגו' אלרגיה לעדשים או מוצרים שאינם חיוניים.
לא נראה לי.אשמח לדעת האם יש קצבת נכות מביטוח לאומי למבוגרים על אלרגיה מסכנת חיים??
עד כמה שידוע לי גם לילדים זה רק עד גיל מסויים. (9 או 10) כי אח"כ הם כבר לא זקוקים להשגחהתודה
למישהו יש מידע נוסף בעניין?
אשמח שיידע אותי ויבורך בברכת השפע ממעל.
אכן, עד גיל 10עד כמה שידוע לי גם לילדים זה רק עד גיל מסויים. (9 או 10) כי אח"כ הם כבר לא זקוקים להשגחה
כמו שכבר כתבו רבים אחרים, רק בילדים עד גיל 10 יש זכאות לקצבה בגין אלרגיהאשמח לדעת האם יש קצבת נכות מביטוח לאומי למבוגרים על אלרגיה מסכנת חיים??
מאיזה גיל מקבלים קצבה? תינוקת בת חצי שנה עם אלרגיה מסכנת חיים לחלבי תקבל?כמו שכבר כתבו רבים אחרים, רק בילדים עד גיל 10 יש זכאות לקצבה בגין אלרגיה
מאיזה גיל מקבלים
מאיזה גיל מקבלים קצבה? תינוקת בת חצי שנה עם אלרגיה מסכנת חיים לחלבי תקבל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים