- הוסף לסימניות
לאיזה צורך? גם שיחזור כרטיס סים?אני אולך להזמין אחד כזה בשבילי את יכולה לחכות שאני ינסה
ותודה רבה על כל הקישורים...
אשמח לשמוע ממך אם זה מוצלח. תודה!
לאיזה צורך? גם שיחזור כרטיס סים?אני אולך להזמין אחד כזה בשבילי את יכולה לחכות שאני ינסה
מעולה, תודה!אפשר גם בהודעה אישיתכן לחבר שלי וגם לי אני יעדכן שהיה לי זה יקח זמן
הצלחת???כן לחבר שלי וגם לי אני יעדכן שהיה לי זה יקח זמן
תאמת היום הגיע עלי המכשיר עכשיו אני רק צריך פריצה לתוכנה או תוכנה אחרתהצלחת???
גם לי קרה את זה במכשיר שיואמי
איזה מעבדות?אם האנשי קשר היו במכשיר עצמו אפשר ללכת למעבדות הגדולות בירושלים שישחזרו.
מהסים עצמו אין אפשרות
איזה פלפוןאיזה מעבדות?
והיכן בב"ב?
ומה העלות?
c-2איזה פלפון
כשר או לא
כשר מקוריכשר או לא
הרבה יותר מסובך עולי חנות המהבדה ברב שךכשר מקורי
סליחה על ההקפצה - הצליח או לא?תאמת היום הגיע עלי המכשיר עכשיו אני רק צריך פריצה לתוכנה או תוכנה אחרת
לא ניסתי כי לא היה לי תוכנה לשחזור סימיםסליחה על ההקפצה - הצליח או לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים