דרוש מידע האם אתן תולות/מקפלות חולצות מגוהצות?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה המעלות ומה החסרונות של לקפל/ לתלות חולצות לאחר גיהוץ.

תודה!

• הוסף לסימניות
אם רק היה מקום בבית לכל הקולבים... זה החיסרון הראשון מבחינתי בלתלות.
אם יש לך מקום לתלות - לא רואה בזה שום חסרון..
אם אין - אז אין.🫤

• הוסף לסימניות
אני מקפלת

• הוסף לסימניות
אם יש מקום ברור שעדיף לתלות

• הוסף לסימניות
כשתולים את החולצה המגוהצת על הקולב צריך גם לסגור כפתורים או שנשאר מגוהץ גם ככה?

• הוסף לסימניות
אני תולה בלי לסגור כפתורים.

• הוסף לסימניות
לאחר שנים של קיפול עברתי לתליה
היתרונות בתליה
- חוסך זמן קיפול אחרי הגיהוץ
- בתליה בארון, שמה חולצות בכמה מידות, וקל למצוא את החולצה המבוקשת.
- גם כשנוסעים להתארח וכדומה, לוקחת את החולצות במתלה בגדים, מתקמט פחות מאשר במזודה

• הוסף לסימניות
לאחר שנים של קיפול עברתי לתליה
היתרונות בתליה
- חוסך זמן קיפול אחרי הגיהוץ
- בתליה בארון, שמה חולצות בכמה מידות, וקל למצוא את החולצה המבוקשת.
- גם כשנוסעים להתארח וכדומה, לוקחת את החולצות במתלה בגדים, מתקמט פחות מאשר במזודה
מה זה מתלה בגדים? אפשר תמונה/קישור?

• הוסף לסימניות
אני מקפלת את החולצות. את הסימנים לא כל כך רואים וא"כ זה זמן קצר...

במקרה שיוצא לי לתלות חולצה בארון היא מתקמטת... (יש עוד דברים שמכווצ'ים את החולצות)

כשאני נוסעת ולוקחת איתי חולצה מגוהצת מקופלת היא נשמרת מצוין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה