למסירה האם את אמא לילדה העולה לכיתה א? כנסי!

• פותח הנושא h&m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הנה מדריך מקצועי ומקיף בנושא "בשלות ומוכנות לכיתה א"
המדריך מציג את כל ההיבטים ההתפתחותיים הנדרשים לילדה העולה לא'
וכן טיפים להורים כיצד ניתן לעזור להם ולהכין אותם טוב יותר למעבר
הכנסו ותהנו

• הוסף לסימניות
כמובן, צריך להירשם, להשאיר פרטים להיכנס למאגר לקוחות במיילים, ואז תזכי לקבל את המדריך....

• הוסף לסימניות
כמובן, צריך להירשם, להשאיר פרטים להיכנס למאגר לקוחות במיילים, ואז תזכי לקבל את המדריך....
זוהי שיטת השיווק הנפוצה ביותר...
מה שאני עושה
אם זה חשוב לי (כמו זה כי יש לי ילדה שמסיימת גן חובה)
אני נרשמת ונותנת כמה ימים צ'אנס
ברגע שאני רואה שמשווקים לי רק פרסומות, קורסים,
ורק רוצים את הכסף שלי
אני מיד מסירה את עצמי מהרשימה שלה
ולפעמים יש הפתעות
ואני מקבלת מידע מענין/ מחכים/ חומר מקצועי

בכל אופן רשימות התפוצה נפוצים כ"כ עד שהם בד"כ מהווים מטרד

• הוסף לסימניות
ולכן, את המידע שלי אשיג בע"ה בדרך אחרת. לא נרשמת במקומות האלה.
גם לי יש ילדה בגן חובה

• הוסף לסימניות
ולכן, את המידע שלי אשיג בע"ה בדרך אחרת. לא נרשמת במקומות האלה.
גם לי יש ילדה בגן חובה

אז לפעמים את מפסידה תכנים באמת שווים.
לי יש מייל מיוחד לכל הרשימות האלה ובזמני הפנוי נכנסת לשם, מוחקת, מסננת וגם- נהנת!

כדאי...

אגב, אין לי שום קשר למפרסמת הנ"ל

• הוסף לסימניות
לי יש מייל מיוחד לכל הרשימות האלה ובזמני הפנוי נכנסת לשם, מוחקת, מסננת וגם- נהנת!
רעיון מדליק!!!
איך לא חשבתי על כך לבד :eek:
כך בעצם המיילים הפרסומיים לא מפריעים לי כלל
כמה פעמים כבר קרה שחיפשתי מייל חשוב ולא מצאתי מרוב ריבוי פרסומות
ואני לא מדברת על הזמן היקר שזה גוזל, רק למיין ולהסיר מהרשימה ולפעמים המייל מסקרן ואני קוראת... על חשבון...
אבל כשיש מייל נפרד לכל ה"נייעס" אני יכולה לפתוח רק שיש בידי זמן פנוי (ואין לי...)
אז @פופקורן- עיצוב מקפיץ - תודה
כבר יישמתי את הרעיון שלך (ואני לא מגלה לכם את הכתובת החדשה כדי שלא תוכלו לשלוח לי מיילים;)),

• הוסף לסימניות
לכל הפונות באישי
-צודקות-
הקישור שלעיל אינו תקין
זה הקישור הנכון
החלפתי את הקישור גם בחתימה
מוזמנות להיכנס ולהחכים

• הוסף לסימניות
סורי מאד
המדריך לא שווה כלום
סתם הזדמנות למצוץ כתובות מייל לרשימת תפוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה