דרוש מידע האם בטיחותי ליסוע לירושלים? ?

• הוסף לסימניות
לטיפול שיניים.
לסעת דרך תחבורה ציבורית מביתר... לאזור קניון מלחה

• הוסף לסימניות
התח"צ במינון מוגבל מאד מאד
תבדקי היטב שיש בכלל תח"צ לכיוונים שאת צריכה

• הוסף לסימניות
התח"צ במינון מוגבל מאד מאד
תבדקי היטב שיש בכלל תח"צ לכיוונים שאת צריכה
יש אבל פעם במלא זמן
השאלה שלי מבחינת בטיחות, הרחובות והאיזור

• הוסף לסימניות
אני נסעתי אתמול במונית
הכבישים ריקים

• הוסף לסימניות
היתה גם אזעקה לאחרונה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה אצלינו בהרי ירושלים.
יודעת מחברות בכמה שכונות בירושלים שגם היתה אזעקה.
נפילות בקבר שמואל הנביא וכביש 1

• הוסף לסימניות
באמצע הדרך בכביש המנהרות היה אזעקה

• הוסף לסימניות
בקניון מלחה יש חניה תת קרקעי נראה לי

• הוסף לסימניות
סתם כך הייתי נלחצת לנסוע בכביש המנהרות
כשגם בשגרה יכולים להיות שם בקבוקי תבערה...
אבל, כמובן, אם ה' לא ישמור עיר...

• הוסף לסימניות
לא הייתה שם הזעקה בירושלים ב 24 + שעות האחרונות
היה ב 12
1696846899842.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה