האם בפלאפון ללא סים יש קרינה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וסתם שתדעי...... שאחרי כל הבאלגן הילדים שלך ירצו את הפלאפון שלך!!!!!!!!!!!!!! מנסיון. אי אפשר לעבוד עליהם! אחרי יומיים הם חזרו להתעלל בשלי עד שעצרתי את מחשש איסור "בל תשחית" אחרי שהלכו כמה לעולמם. (ובאמת שימו לב שיש ממש השחתה של ילדים וזה ממש גובל באיסור)

• הוסף לסימניות
אני השתכנעתי כמה פעמים לתת לבני את הפלאפון שלי
וכל פעם התחרטתי מחדש...
פעם הוא יצא גוסס, פעם הוא מת לגמרי וקם לתחייה רק אחרי כמה שעות....

• הוסף לסימניות
אגב, זה ממש לא נכון לשלול את השיטה של מוח אחד...
אני אישית מכירה מישהי שמתמחה במוח אחד והיא ממש לא מאמינה בשטויות האלו...
מישהו פה ניסה לעוות את השיטה, זוהי שיטה מאוד מכובדת שעוזרת להרבה אנשים...

כמובן שלא כל אחד מצליח בתחום הזה, אז הוא מתחיל להמציא שטויות במיץ שיחשבו שזה מוח אחד...חבל...

• הוסף לסימניות
עם שרשרת??? הלכתי עם אשתי לאחת שעושה מסג'ים אבל לא הצליחה ונשאר זמן והיה צריך לקחת כסף על משהו, אז אמרה שהיא תעשה בינתיים מוח אחד. אני זוכר שאז בזמנו היו דיונים אם זה עבודה זרה, אבל אני לא חששתי וחשבתי שזה יותר מידי קרדיט לקרוא לכאלה שטויות עבודה זרה.
הלכתי לחדר השני שהיא לא תראה אותי צוחק, זה היה כ"כ מגוחך. והיא נחשבת אחת מקצועית!! היא ממש דברה שטויות.
הסיכוי היחיד של הצלחות בשיטה הם של פלצבו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה