האם בריא למחשב לכבות אותו כל יום?

• פותח הנושא M:D
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אכן כן
ירד מינואר
לא הייתי מעודכן , עוד סיבה לא לכבות את המחשב , כדי שהפרש החשמל יהיה משמועתי יצטרכו שנים של הדלקה רצופה

• הוסף לסימניות
אכן כן
ירד מינואר
לא הייתי מעודכן , עוד סיבה לא לכבות את המחשב , כדי שהפרש החשמל יהיה משמועתי יצטרכו שנים של הדלקה רצופה
העלות זולה יותר (ב17 % +-)
0.5518 (זה המחיר במונה ביתי רגיל נכון להיום)
האמת שהשאלה שלי היא לא בגלל חשמל, אלא יותר עקרונית.
המחשב שלי נמצא במרכז הבית ואני רוצה שבמהלך היום יהיה פחות 'נגיש'.
מצב שינה לא עזר לי.
לכבות את המחשב כן עוזר לי שלא לעבוד על זה כל דקה פנויה.
ולכן רציתי לדעת האם זה גורם נזק למחשב.
אני רואה שהדעות חלוקות...

• הוסף לסימניות
טכנאי מחשב אמר לי בוודאות לכבות כל יום את המחשב.

לתת לו זמן לישון............
כדי שיתאפס
כמו כל ב"א נורמלי לא?!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא רוצה להכנס כעת לעצם הנושא כי זה מאוד ארוך , ויש בזה הרבה שיקולים

אבל בוינא יש שם אידיוטים ברמה ....

צפה בקובץ המצורף 618973
אוי ואבוי אם הוא מומלץ...
ממש לא חייבים לכבות ולהדליק.. לפעמים זה נצרך לרענון תהליכים ודברים ברקע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה