דרוש מידע האם דירה שנבנתה במחיר למשתכן שווה פחות?

• הוסף לסימניות
האם שווה לקנות דירה שנבנתה במסגרת מחיר למשתכן?
האם בשוק שווה פחות מבניה רגילה (בגלל איכות החומרים וכו')?
נשמח למידע

• הוסף לסימניות
זהכמו כל דירה
באותו בניין יש דירות רגילות ודירות במחיר למשתכן

• הוסף לסימניות
לא אותו דבר בכלל
פירוט?
מניחה שלא התכוונו לשאול על דירות 3 חדרים ב110 מטר (כזכור בתחילת ההגרלות) שאת זה רואים לבד
אלא לדלתות פנים
פחות השקעה בחומרים וכו'
אגב עו"ד נתן רוזנבלט טוען שהן יותר טובות כי הקבלן מחוייב למפרט (יותר נכון בשנים האחרונות פחות בעבר)

• הוסף לסימניות
לפי המידע שיש לי מחיר למשתכן זה בניינים שלמים ולא כמה דירות מתוך בניין
השאלה באמת היתה על רמת גימור ואיכות החומרים
מדובר על דירה ממש מהזמן האחרון.
השאלה האם שוה לקנות דירה שנבנתה במסגרת מחיר למשתכן או לשלם קצת יותר ולקנות דירה רגילה, עד כמה זה משנה עד כמה זה קריטי והאם בפועל דירות כאלו באמת שוות פחות

• הוסף לסימניות
היום המפרטים יותר גבוהים מהשוק הרגיל כל שדירה בהנחה שווה יותר אם כבר לא פחות
לגבי מכרזים ישנים יש לבדוק ניאגרות סמויות, אסלות תלויות, ברזים נשלפים, (אם לא שידרגו מטבח) גודל ריצוף שאר הדברים לא עברו שינויים רבים מפעם להיום

• הוסף לסימניות
השאלה באמת היתה על רמת גימור ואיכות החומרים
מדובר על דירה ממש מהזמן האחרון.
השאלה האם שוה לקנות דירה שנבנתה במסגרת מחיר למשתכן או לשלם קצת יותר ולקנות דירה רגילה, עד כמה זה משנה עד כמה זה קריטי והאם בפועל דירות כאלו באמת שוות פחות
אני לא מבין יש 3 סוגי פרויקטים שכולם כלולים תחת השם דירה בהנחה מחיר למשתכן תוכנית שהסתיימה לפני כ7 שנים ושם אכן כל הבניין היה דירות מחיר למשתכן וכמו שכתבתי יש צורך לבדוק שהמפרט עדכני (ייתכן שהקבלן שידרג) לאחמ"כ היה מחיר מופחת ואחרי זה מה שיש היום מחיר מטרה ובשניהם היח"ד של הזוכים והשוק החופשי מעורבים בבניינים.
מה שמוזר לי כאן אסור למכור דירה לפני חלוף 5 שנים מטופס 4 או 7 שנים מההגרלה אז איזה בדיוק דירה חדשה אתה רוצה לקנות?!

• הוסף לסימניות
אני לא מבין יש 3 סוגי פרויקטים שכולם כלולים תחת השם דירה בהנחה מחיר למשתכן תוכנית שהסתיימה לפני כ7 שנים ושם אכן כל הבניין היה דירות מחיר למשתכן וכמו שכתבתי יש צורך לבדוק שהמפרט עדכני (ייתכן שהקבלן שידרג) לאחמ"כ היה מחיר מופחת ואחרי זה מה שיש היום מחיר מטרה ובשניהם היח"ד של הזוכים והשוק החופשי מעורבים בבניינים.
מה שמוזר לי כאן אסור למכור דירה לפני חלוף 5 שנים מטופס 4 או 7 שנים מההגרלה אז איזה בדיוק דירה חדשה אתה רוצה לקנות?!
זו דירה שעבר עליה 7 שנים מהזכיה
אבל שנים בודדות ממש מהאכלוס
אז לפי מה שאתה אומר זה עוד יכול להיות מחיר למשתכן

• הוסף לסימניות
זה תלוי פרויקט
אני גרה בבנין שחלק מהדירות מחיר למשתכן וחלק נקנו בשוק חופשי
אולי לאלו של שוק חופשי היו אופציות לשדרוג ריצוף, מטבח וכו'
אבל זה משהו שאת רואה בדירה, בבניה עצמה אין הבדל כי הכל אותו בנין

• הוסף לסימניות
זו דירה שעבר עליה 7 שנים מהזכיה
אבל שנים בודדות ממש מהאכלוס
אז לפי מה שאתה אומר זה עוד יכול להיות מחיר למשתכן
מה מס' הגרלה אתה יכול לבדוק באתר ההגרלות באיזה תוכנית היא הוגרלה
וכמו שנכתב גם אם מדובר במחיר למשתכן השינויים הם בדברים שרואים בעין כגון רצפות חלונות וכו'

• הוסף לסימניות
תלוי בקבלן ובפרויקט.
ראיתי דירות בבניין של מחיר למשתכן בבית שמש, עם כיור אחד במטבח!
שקעים מינימליים (1 מעל השיש במטבח, 1 בודד בכל חדר)
וכן הלאה

• הוסף לסימניות
תכלס הכל עניין של הציע וביקוש
בדרך כלל ברגע שיכולים למכור משתחררות הרבה דירות יחד וכך ההיצע גדול והמחיר לא מטפס ואף יורד בגלל לחוצים למיניהם
אבל אם תחכו קצת בדרך כלל המחיר משווה את עצמו כי זה דירה חדשה בסוף ושינויים כאלו ואחרים תמיד כשקונים עושים כמו דלתות ומטבח...

• הוסף לסימניות
תלוי בקבלן ובפרויקט.
ראיתי דירות בבניין של מחיר למשתכן בבית שמש, עם כיור אחד במטבח!
כיור אחד זה בכל מקום שזה לא מוגדר חרדי גם היום כך שאין מה להתפלא
שקעים מינימליים (1 מעל השיש במטבח, 1 בודד בכל חדר)
מוזר מאוד עברתי על מפרט של הגרלה משנת 2016 ולא ראיתי שהמפרט השתנה היום
אם תכתוב איזה מס' הגרלה ראית נוכל לדעת יותר
וכמו שנכתב כאן כבר את רוב השינויים ניתן לראות בעין

• הוסף לסימניות
כיור אחד זה בכל מקום שזה לא מוגדר חרדי גם היום כך שאין מה להתפלא

מוזר מאוד עברתי על מפרט של הגרלה משנת 2016 ולא ראיתי שהמפרט השתנה היום
אם תכתוב איזה מס' הגרלה ראית נוכל לדעת יותר

וכמו שנכתב כאן כבר את רוב השינויים ניתן לראות בעין
מה שכתבתי ראיתי בדירות ברח' נחום הנביא (בצד האי זוגי)
איזור חרדי לגמרי.
אין לי מושג מה מספר ההגרלה, זה מלפני כ10 שנים. ראיתי את זה לאחר האיכלוס.
אכן את הרוב רואים בעיניים, אבל צריך לדעת מה לחפש. לא כתבתי על הריצוף הפשוט כי זה ממש צועק. לספור שקעים לא תמיד חושבים כשרואים דירה...

• הוסף לסימניות
מה שכתבתי ראיתי בדירות ברח' נחום הנביא (בצד האי זוגי)
איזור חרדי לגמרי.
חיפשתי ולא ראיתי שהיה שם פרויקט של מחיר למשתכן
אכן את הרוב רואים בעיניים, אבל צריך לדעת מה לחפש. לא כתבתי על הריצוף הפשוט כי זה ממש צועק. לספור שקעים לא תמיד חושבים כשרואים דירה...
אכן צריך לשים לב גם לזה
ולכן אני ממליץ לקחת חברה שמתמחה בבדיקת דירות העלות שווה את התועלת

• הוסף לסימניות
אני חשבתי פעם שמוריד
המציעות מוכיח שזה רק מעלה מחירים ויש לזה הסבר ארוך

• הוסף לסימניות
אני היתי שבת בדירה של מחיר למשתכן
והיה שם 2 כיורים

דירה יפיפיה ומושלמת היו שקעים באופן סביר (לא ראיתי משו חריג) מה שכן האינטרקום היה בלי מצלמה כאשר בשוק חופשי היה מצלמה (שכבר התקלקלה בבנין...)
כל השאר קלאסי
הדיבורים הם שהאפשרויות בחירה ברצפות מטבח וכו' הם נמוכות יותר
סוגי החומרים וכדו' כאשר זה בבנין יחד עם דירות לשוק החופשי (שזה מה שקורה בד"כ ממה שידוע לי) אין הבדל

והעיקר הוא שדירת 5 חדרים עלתה פחות מ 3 חדרים בשוק הפרטי (וכמובן שכל מקום לגופו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....