- הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;936892:אגב אם זה לקוח אדמו"ריסטי... החברה האלו הכי גרועים,
אדמו"ריסטי - החברה האלו הכי גרועים.
(?!)
נקודה למחשבה...
נכתב ע"י mig;936892:אגב אם זה לקוח אדמו"ריסטי... החברה האלו הכי גרועים,
נכתב ע"י sem;936902:אדמו"ריסטי - החברה האלו הכי גרועים.
(?!)
נקודה למחשבה...
נכתב ע"י פילפל;936665:תשמעו את הסיפור. אין לי מושג כיצד לנהוג עם הלקוח.
לכולנו יש לקוחות שהיינו מעדיפים שיילכו מלכתחילה למעצב אחר... אך מה לעשות, לרובנו אין את התעוזה להגיד ללקוח, שמע, אני לא מעוניין לעבוד איתך יותר.
יש לי את הלקוחות הרגילים, מזמינים, דורשים פה ושם שינויים. והלכנו הלאה.
יש גם את אלה שלא כ"כ יודעים מה הם רוצים. מבקשים משהו, אח"כ מתחרטים ורוצים משהו אחר, בסוף רוצים מה שביקשו קודם, ואח"כ עוד כמה שינויים, ועוד כמה. אבל עדיין בגבול הטעם הטוב.
אך יש לי לקוח אחד, כמובן כל עבודה שהוא מבקש זה דחוףףףףף ל-24 שעות הקרובות, למרות שהוא מדפיס זאת לאחר חצי שנה. ומרגע הכנת עבודה עד הרגע שהעבודה יורדת לדפוס, שינויים בלי סוף. תמיד זה כך, עד הרגע שזה יורד לדפוס. הבעיה שהוא עצמו לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו. מבקש ממני במפורש לעשות X יום אח"כ אומר שדווקא רוצה Y ויומיים אח"כ מבקש לשנות ל-X. עד הרגע שהעבודה תוגש לדפוס יהיו כל הזמן שינויים. יום אחד לדוגמה, להוסיף מרכאות, יום אח"כ להוריד אותן, ובסוף להחזיר אותן. וכנ"ל וכנ"ל וכנ"ל, שינויים שאין בהם אף הגיון והבנה. הפכפכות בלי סוף. כל יום דעה אחרת.
איני יודעת מדוע, אך אצלו אף פעם לא יוצא שהרווחתי כמו אצל לקוחות אחרים. פשוט כי הוא כ"כ מוציא לי את המיץ עם אלפי רבבות טריליוני השינויים שלו, שלוקחים עוד עשרות שעות, שתמיד, אבל תמיד, יוצא בסופו של דבר, שהעבודה לא משתלמת. בדר"כ איני לוקחת תוספת תשלום על שינויים. אך אצלו, אין לי ברירה אלא לקחת. הוא הבין זאת מעצמו. אך כמה כבר אפשר לקחת על שינויים? לקחתי לו על הסדרה הרביעית של השינויים שנתן לי על אותה מודעה, שגזלו עוד אינספור שעות עד אמצע הלילה (כי זה דחוף) ובלבולי שכל, עוד 50 ש"ח סה"כ. שזה פשוט לא השתלם לי כל העסק הזה.
ועכשיו שוב, עשיתי לו עבודה מאד מושקעת, וכמובן במחיר זול מאד, כיוון שחשבתי שהפעם לא יהיו עוד אלפי סדרות של שינויים, שהרי מדובר במשהו מוגדר מאד לכאורה. אך כעת, שוב, סדרות של שינויים, בהודעה שזו רק התחלה, אח"כ יבואו עוד שינויים...
ריבונו של עולם! אני מרגישה כמו לעבוד במצרים. לעבוד ולעבוד בלי לראות שום תוצאה... כל לקוחותי האחרים מזמינים, לוקחים, שינויים רגילים פה ושם, ושלום. ממשיכים הלאה עם עבודות חדשות.
אצלו, 3 חודשים לפחות על עבודה אחת. עוד שינויים ועוד שינויים ועוד שינויים ועוד שינויים, הוא סותר את עצמו משינוי לשינוי, והשינויים עצמם מגוחכים בלי אף הגיון! והכל דחוף דחוף, ועד הרגע שהעבודה תרד לדפוס, ישנה כל רגע את דעתו. שאפשר להשתגע![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ובינתיים יש לי עבודות נוספות, ולקוחות נוספים, והוא "תקוע" לי עם העבודה שלו, כל הזמן עם שינויים ושינויים בלי לתת מנוחה. כשבזמן הזה יכלתי לעשות עוד עשרה עיצובים נוספים. פשוט בנאדם שלא יודע להחליט מה הוא רוצה וכל רגע משנה את דעתו. פשוט נמאס לי לעבוד איתו. אך תמיד אותו פלונטר, אחרי שכבר השקעתי שעות בעבודה שלו, אם לא אעשה לו את כל רבבות השינויים שלו, אפסיד גם את השעות הראשוניות שעבדתי עבורו.
אני מרגישה שאיני מעוניינת, לא בו ובעבודותיו, ולא ברבבות אלפי השינויים שלו וכל מסכת בלבולי הראש השכל והמח. מוותרת על הכסף. פשוט אין לי כבר כח אליו. די, כמה אפשר?
אני דווקא נקראת בעלת סבלנות אינסופית ותודעת שירות גבוהה מאד, ולקוחותי האחרים גם סוברים כך.
אך כעת העצבים שלי כבר על סף התרופפותהרגשתם פעם ככה או שאין לכם מושג על מה אני מדברת?
האם הבעיה בי או בלקוח?
מה הייתם עושים במקרה הזה??????
אני עכשיו עומדת בפני עוד סדרה אינסופית של שינויים (זמניים) כמובן, שינויים בלי שום מטרה או הגיון. כשאח"כ כמובן אצטרך לשנות שוב... ומנגד יש עבודות חדשות שממתינות. ואני תקועה עם הנ"ל כמו קוץ בגרון, כשאין לדבר סוף.
הצילו!!!
נכתב ע"י פילפל;936665:אני עכשיו עומדת בפני עוד סדרה אינסופית של שינויים (זמניים) כמובן, שינויים בלי שום מטרה או הגיון. כשאח"כ כמובן אצטרך לשנות שוב... ומנגד יש עבודות חדשות שממתינות. ואני תקועה עם הנ"ל כמו קוץ בגרון, כשאין לדבר סוף.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים