מידע שימושי האם הייתם בטיול מאורגן למפלי הניאגרה? כנסו.

• הוסף לסימניות
בעוד חודש נהיה בטיול בארה"ב ואנחנו רוצות להזמין טיול מאורגן למפלי הניאגרה (שיוצא מניו יורק) אם מישהו הזמין דרך סוכנות ישראלית ויש לו המלצות חיוביות או שליליות (בפרטי) אודה לכם מאד מאד!!

• הוסף לסימניות
אנחנו נסענו פעם אחת מאורגן בחברה ישראלית לא חרדית
לא זוכרת את השם כרגע
לא שלא נהנינו כי את הניאגרה א''א לקלקל...
האווירה בטיול לא הכי נעימה לנוסעים החרדיים בכל תחנה כולם מתנפלים על המקדונלד או על הקנטאקי ואנחנו עם הכריך העלוב...

תכנסי לאתר עולם הישיבות (באנגלית) רצות שם פרסומות של חברות תיירות היימשה ...

בפעם אחרת נסענו עם רכב שכור מניו יורק לצד הקנדי של המפלים וזו חוויה מעולם אחר..יש בדרך המון מקומות מעניינים שמטייל עצמאי יכול לעצור ולבקר.

• הוסף לסימניות
רכב זה לא רלוונטי לנו, אנחנו שלוש בנות ואין לנו רשיון.

ראיתי המלצות באינטרנט על עזרא טורס, ועל עוד אחד ישראלי תמיר (דתי) שעושה טיולים מאורגנים, הם גם נותנים ארוחות בכשרות מעולה. אחד של הוועד של בפאלו, והשני של הוועד בקווינס.

ורציתי לדעת אם למישהו פה יש חוויה אישית עם הסוכנויות האלו, או עם סוכנות ישראלית אחרת.

• הוסף לסימניות
את צריכה להגדיר אם את מחפשת כשרות או אווירה...
הנוסעים בחברות האלה מהציבור הישראלי הכללי..
המסעדות שהם לוקחים את הנוסעים שלהם לא ממש כשרות למרות שאפשר לקבל גם חמגשית בכשרות טובה.

עזרא טורס הוא מאוד מאוד ותיק בענף כך שמקצוענות זה לא הבעיה
נסענו איתו לוושינגטון לפני כ - 35 שנה..וכבר אז הוא לא היה טירון..

כפי שכתבתי יש גם חברות תיירות חרדיות שעושות את המסלול הזה.

• הוסף לסימניות
את יכולה בבקשה לתת לי כתובת של אתר עולם הישיבות?

• הוסף לסימניות
אני עכשיו על מכשיר שמסובך לי לתת קישורים..
תכתבי באנגלית ישיבה וולד בצדדים רצות פרסומות
יש עוד אתרים בסגנון בטוח יתנו לך כאן קישורים כמו ''מה המצב' וכאלה הכל באנגלית כמובן.

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר שם, ולא מצאתי פרסומים. בכל אופן תודה.

אם למישהו יש עוד מידע אשמח. לא כ"כ מפריע לי ששאר המטיילים לא שומרי תו"מ, אנחנו רק בנות וזה פחות מפריע. אני רוצה לדעת מחוויה אישית של מישהו שיודע להמליץ על חברה טובה.
ולפעמים חברות גדולות ואמינות עלולות לזלזל בנוסעים, או לשלוח רכבים פחות מתאימים ולכן חשובה לי ההמלצה.

תודה למי שיענה.

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי עזרא טורס זוהי חברה מעולה. שהרבה חרדים נוסעים עימה.
נסעתי איתה לפני כמה חודשים ונהנינו מכל רגע!!!

• הוסף לסימניות
גם אנחנו נסענו עם עזרא טורס, היה מצוין. כמו שכתבו- בדרך כולם עוצרים לאכול במקדונלדס וכדו' וצריך להצטייד עם אוכל כשר מראש.
היינו איתם גם בוושינגטון והיה בסדר גמור. מדריכים נחמדים ואוטובוס מצוין

• הוסף לסימניות
תודה רבה. נראה לי שנזמין דרכם.

• הוסף לסימניות
לא כתבתי שיש משהו לא טוב בשרות או במקצוענות שלו, הפוך כתבתי שהוא מאוד מאוד ותיק ומנוסה בתחום,
כן כתבתי שאתם [ובעיקר כבנות..] עלולות ליפול לקבוצה של ח'ברה צעירים..נגיד בעדינות שהם מבת ים...
זה עלול "לפגום" לכן בהנאה מהטיול...

בחברות חרדיות זה לא קיים.

• הוסף לסימניות
נסענו עם עזרא טורס לפני 18 שנה,באמת היינו החרדים היחידים למזלנו היתה קבוצה של מבוגרים שכיבדו והיה דוקא בסדר,הבאנו כריכים איתנו,היה מושלם.

• הוסף לסימניות
מקפיצה.-----
מישהו נסע עם עזרא טורס למפלי הניאגרה מניו יורק בזמן האחרון?
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה