כללי האם הלוגו מתאים ?

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!

• הוסף לסימניות
אילו שלא רואים הם במקרה מנותבים?
כי גם אני לא רואה
וזה נראה לי בגלל שהתמונות מדי קטנות ואז נתיב חוסם אותם,
שמתי לב לזה ששלחתי מייל עם תמונה בגודל 2*2 ס"מ וזה נתן לי גם סימון כזה

• הוסף לסימניות
לא קשור לנתיב
יש לי נתיב ואני רואה מצוין

לא בהכל הם אשמים...

• הוסף לסימניות
אז אולי זה לא חסימה של נתיב אלא קשור לדפדפן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;696772:
אילו שלא רואים הם במקרה מנותבים?
כי גם אני לא רואה
וזה נראה לי בגלל שהתמונות מדי קטנות (במאפיינים זה בסביבות ה-30*30 פיקסל) ואז נתיב חוסם אותם,
שמתי לב לזה ששלחתי מייל עם תמונה בגודל 2*2 ס"מ וזה נתן לי גם סימון כזה

דוקא אני גם לא רואה- ואין לי נתיב...

• הוסף לסימניות
זה כנראה דפדפן באקפלורר לא ראיתי
ובכרום רואים מצוין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;696708:
שינוי הפונט שיפר המון.
התלת מימד גם מוסיף.
בגדול זה נראה יפה.
אבל כמובן בלי העיגול.

תודה רבה על העזרה הרבה,
והאם אתה יכול להיות יותר ספציפי מה הבעיה אם העיגול,
ואיך אפשר לאחד יותר את הלוגו בלי העיגול.

בקשר למי שלא רואה את התמונות, אולי אפשר לשאול את הנהלת האתר למה לא רואים ואיך אפשר לשפר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י izahk265;697008:
תודה רבה על העזרה הרבה,
והאם אתה יכול להיות יותר ספציפי מה הבעיה אם העיגול,
ואיך אפשר לאחד יותר את הלוגו בלי העיגול.

בקשר למי שלא רואה את התמונות, אולי אפשר לשאול את הנהלת האתר למה לא רואים ואיך אפשר לשפר.

אני "את" לא "אתה"

העיגול מיושן, וגם חונק את הלוגו.
ואחרי כל התיקונים זה כבר מאוחד, ואין צורך בעיגול.

תנסה אולי להוריד את הקוביות שיגמרו באותו קו עם הפרטים. אז זה יהיה עוד יותר מאוחד.
אבל לא בטוח שזה יהיה טוב. צריך לנסות.

מה שהיה בהתחלה זה המון פריטים רחוקים אחד מהשני בלי ישורים ובלי סדר. וזה מה שיוצר חוסר איחוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה