קורונה האם הפעם נצליח לעצור את הטירוף ?

• הוסף לסימניות
מקסים.
הייתי מייעדת את הכסף הנחסך לשינוי מוסכמות בנושא יח"ד לזו"צ-
הגדלה של לפחות חדר נוסף למשך כשנתיים יכולה להיות ממומנת מחסכונות חתונת המאה

• הוסף לסימניות
הרעיון ממש עצום !

עם זאת, כמה דברים לשיפור,

1. שקיפות, שם גלוי, לא אנונימי, במקרה הזה, זה לא תורם לעניין
2. גרפיקה (פשוטה בסיסית), ועריכה טובה יותר לפוסט
3. עצומה מסודרת יותר, גלויה יותר
4. מתווה ברור יותר

• הוסף לסימניות
מה שאני לא מבין -
למה לא מעוררים צעקה אדירה על הבעיה האמיתית..
הדירות!
זה הכסף הקשה, הנוראי, הבלתי אפשרי..
אם כל זוג ירכשו לעצמם דירה - יהיה על אדם אחד לרכוש דירה אחת, ולא על אדם אחד דירות כמספר בנותיו.. (1-10 ואולי יותר..)
מה? כל החרדים מיליונרים????...............
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
מה שאני לא מבין -
למה לא מעוררים צעקה אדירה על הבעיה האמיתית..
הדירות!
זה הכסף הקשה, הנוראי, הבלתי אפשרי..
אם כל זוג ירכשו לעצמם דירה - יהיה על אדם אחד לרכוש דירה אחת, ולא על אדם אחד דירות כמספר בנותיו.. (1-10 ואולי יותר..)
מה? כל החרדים מיליונרים????...............
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :mad::mad::mad:

100%
את החלק האחרון אני לא מבין
האם עדיין קיים אנשים שקונים דירות לכל הבנות שלהם????
פשוט לא קונים... לצערינו

• הוסף לסימניות
100%
את החלק האחרון אני לא מבין
האם עדיין קיים אנשים שקונים דירות לכל הבנות שלהם????
פשוט לא קונים... לצערינו
נכון.
אבל חלקית - וזה עדיין צרה גדולה יותר מהדירות השלימות של פעם, קיים לצערינו.

• הוסף לסימניות
מסכים לחלוטין עם היוזמה,
אבל לא מבין למה צריך כסף או תרומות :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נושא הדירות הוא נושא מורכב ולא רק כלכלית
(ויעידו פה הרבה פוסטים)
אבל נושא החתונות הוא תחרות חברתית ובזבזני נטו
והלוואי שהיוזמה תצליח ותחלחל לכל שכבות הציבור

• הוסף לסימניות
יש הבדל משמעותי בין הכסף לחתונה שנעלם למחרתו לבין הכסף לדירה שבלי זה הזו"ץ (לפעמים) לא מסתדר וזה השקעה לתמיד

• הוסף לסימניות
יש הבדל משמעותי בין הכסף לחתונה שנעלם למחרתו לבין הכסף לדירה שבלי זה הזו"ץ (לפעמים) לא מסתדר וזה השקעה לתמיד
אמת ויציב.
אבל גלגולי החובות האדירים + התקפי הלב + וכו' וכו'
הם כתוצאה מהדירות, לא החתונות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה