דרוש מידע האם זה הגיוני? (אורתודנט...)

• הוסף לסימניות
אצל הבן שלי מדובר על ניבים,
הם תקועים במיקום גבוה בחך וליד העצב.
אצלי זה היה מורכב מאוד!!
כמעט בגובה האף (טיפה מתחת)
וחשיפה מורכבת מאוד.
ב"ה הצליח ביותר! כולם היו מופתעים שם מהתוצאות

• הוסף לסימניות
אצל מי עשית?
יכולה לספר קצת על ההחלמה?
הבנתי שמדובר על הליך כואב מאוד :(
וואו

דבר ראשון ההרדמות לפני - דקירות במקומות לא הגיוניים - בקיצור ממש כואב.
אחרי - היה קשוח - כאבים מטורפים עד כדי חירפון.
א"א לאכול כמה ימים מהכאבים והרגישות / נפיחות באזור
רק מכינה שזה בהחלט סיפור.

האמת שסיימתי עם זה לפני כמה שנים - אנסה לברר

• הוסף לסימניות
אחרי - היה קשוח - כאבים מטורפים עד כדי חירפון.
א"א לאכול כמה ימים מהכאבים והרגישות / נפיחות באזור
אני תוהה למה ב2025
עדיין עובדים בשיטות כאלה
פתיחה של החך והצמדת שרשרת....
לא יכלו להמציא משהו מתוחכם יותר?

• הוסף לסימניות
אני תוהה למה ב2025
עדיין עובדים בשיטות כאלה
פתיחה של החך והצמדת שרשרת....
לא יכלו להמציא משהו מתוחכם יותר?
שאלה טובה
אני עשיתי אתת לפני איזה 5 שנים
היום עדיין ככה? (האמת איך יכולה להשתנות?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה