דרוש מידע האם זה הונאה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני עזבתי עבודה לפני כחצי שנה, בעבודה הייתי זכאית לביטוח (הראל) עם תנאים טובים בגלל הטבה לעובדי חברה ממשלתית
לפני יומיים התקשר אלי סוכן מטעם חברת ביטוח הראל ושאל אותי אם אני רוצה להמשיך את הביטוח שהיה לי עם תנאים מיוחדים שאז הפסקתי בגלל שעברתי עבודה
אמרתי לו שמעניין אותי לשמוע פרטים ושאלתי אותו אם יש פגישה טלפונית הוא אמר לי שאין ויש רק פרונטלי, קבעתי איתו מחר בבית
פתאום התחלתי לחשוש האם זה אמיתי ולא הונאה, כי מה שווה להראל לשלוח סוכן לפגישה פרונטלית רק בשביל ביטוח בריאות?
האם מישהו נתקל בזה?

• הוסף לסימניות
סיפור מוזר!

• הוסף לסימניות
סוכני ביטוח מאד מקובל שבאים פרונטלי.
כן ממליצה ליתר ביטחון לא להיות לבד בשטח...

• הוסף לסימניות
גם לביטוח בריאות מקובל לבוא?

• הוסף לסימניות
אני עזבתי עבודה לפני כחצי שנה, בעבודה הייתי זכאית לביטוח (הראל) עם תנאים טובים בגלל הטבה לעובדי חברה ממשלתית
לפני יומיים התקשר אלי סוכן מטעם חברת ביטוח הראל ושאל אותי אם אני רוצה להמשיך את הביטוח שהיה לי עם תנאים מיוחדים שאז הפסקתי בגלל שעברתי עבודה
אמרתי לו שמעניין אותי לשמוע פרטים ושאלתי אותו אם יש פגישה טלפונית הוא אמר לי שאין ויש רק פרונטלי, קבעתי איתו מחר בבית
פתאום התחלתי לחשוש האם זה אמיתי ולא הונאה, כי מה שווה להראל לשלוח סוכן לפגישה פרונטלית רק בשביל ביטוח בריאות?
האם מישהו נתקל בזה?
אולי תתקשרי להראל תבדקי איתם אם זה הנוהל הרגיל

• הוסף לסימניות
מסתבר שהוא כבר ידבר איתך על קרן פנסיה השתלמות וכו'
שוב, ממליצה על כבדהו וחשדהו אבל בלי לחץ.
בדיוק הם מתחילים לשגע על הכל...
לכן לקחת הצעות ..
לא לסגור במקום
אלא לעשות אח"כ השווה למקומות אחרים...

• הוסף לסימניות
ראשית - לא להיות לבד איתו בבית!
שנית - לא להסכים לחתום על כלום במקום, לבדוק את ההצעות לפחות במשך יום נוסף!

• הוסף לסימניות
היה לי אותו דבר, הוא ישב עם בעלי וניסה לפתות לביטוח על כל מה שאפשר בעלי התעקש שיבדוק וככה התפטרנו ממנו
אגב, אחד המשפטים הזכורים לנו ומראים מה תפישת החיים של אותו חילוני, זה שהוא שאל את בעלי כמה הוא מקבל בכולל וכששמע את הסכום הוא היה בהלם ואמר כמשיח לפי תומו "אז כבר עדיף לך למות, לפחות תקבלו ביטוח חיים..."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה