כללי האם זה לוחמני מדי?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב

זו הולכת להיות בע"ה חצי גלויה, דו"צ, לחלוקה ביום-ירושלים (מעבר למחלוקות שנושא איתו יום זה).

זו תפילה מהבן איש חי לבניין ירושלים, בצירוף דגל שפורסם לפני 80 שנה בספר פירוש על הזוהר. דומה לדגל ישראל? נו אז מה?

תתעלמו קצת מהטקסט המטושטש (זה בחזקת סקיצה, וכן - זה נעשה בוורד), מה שחשוב לי לדעת - האם הכותרת "חומת אש" (שמקורה בתפילה המצורפת "וַאֲנִי אֶהְיֶה לָהּ נְאֻם ה' חוֹמַת אֵשׁ סָבִיב, וּלְכָבוֹד אֶהְיֶה בְּתוֹכָהּ") נשמעת לוחמנית מדי? יותר מידי מבצעית? והאם זה רע לגלויה שכזו? אולי זה דוקא טוב שזה מושך ומסקרן (במיוחד לאנשים שמזיז להם יום ירושלים וריקודגלים וכדו' אולי אפילו במיוחד בשנה זו לאור התנגדות השר מיטשל וחברים?).

בקיצור - אשמח לשמוע חוות דעת, גם על העיצוב (כמובן תוך התעלמות מוחלטת מהטקסט המטושטש ובתקווה ששוב האתר פה לא שיבש לי את הצבעים), תוך התחשבות שהכל עוצב בוורד.

ובעיקר על הכותרת - אם היא מתאימה בכלל?

תודה

קבצים מצורפים

• esh2.png
    KB 274.6 · צפיות: 17
  • esh1.png
    KB 176.2 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
הטקסט לגמרי לא קריא.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!! הייתי משלבת את הדגל במודל שילוב multiplay כדי שהלבן יעלם. הטקסט מעט דחוס, אבל בסה"כ מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי ת'שאלה. הטקסט הוא בבחינת סקיצה בלבד, אין הוא נראה כך בקובץ הסופי.

• הוסף לסימניות
זה לא מאדיר את הבן איש חי.

• הוסף לסימניות
אבל עובדה שהבנת שזה זקן ועובדה שהבנת שזה הבן איש חי. אשמח בכל זאת גם לשמוע חוות דעת על הלוגו - מה זה אם לא מאדיר? זה חלילה מזלזל בכבודו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה