האם זה נורמלי היום לבנות דף נחיתה בhtml?

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לבנות דף נחיתה בדרימוויבר
האם זה עדיין מתאים? או שאני לא בענינים (תקופה ארוכה שלא בניתי דף נחיתה)
תשובתכם חשובה
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;n4923038:
אני מעונינת לבנות דף נחיתה בדרימוויבר
האם זה עדיין מתאים? או שאני לא בענינים (תקופה ארוכה שלא בניתי דף נחיתה)
תשובתכם חשובה
תודה רבה!

נראה לי סתם חבל על העבודה.
קחי תבנית של פוגו, ותעשי את זה במהירות ובקלות.

• הוסף לסימניות
מענין..
אפשר ללמוד דרך האינטרנט?
בכל מקרה, אני רק שואלת האם בנית html בדרימוויבר זה בסדר מבחינת קוד ותצוגה במחשבים?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;n4923398:
מענין..
אפשר ללמוד דרך האינטרנט?
בכל מקרה, אני רק שואלת האם בנית html בדרימוויבר זה בסדר מבחינת קוד ותצוגה במחשבים?
תודה

מבחינת קוד זה בסדר,
רק שאת צריכה לבנות את זה בצורה רספונסיבית. (מה שהתבנית עושה לך אוטומטית.)

• הוסף לסימניות
ואני חושב שלא קונים פרה בשביל כוס חלב.
אם צריך רק דף אחד סטטי (או אפילו אם צריך כמה דפים סטטיים) אני ממש לא ממליץ להתקין את וורדפרס. כי אז במקום הטענה של 0.5 שניות מגיעים להטענה של 2 שניות במקרה הטוב (ולהרבה יותר במקרה שלא עשו את הדברים בצורה מקצועית).
לא מכיר את דרימוובר, אבל מניח שזה פתרון ממש לא רע בשביל צורך כזה.
אם בדווקא רוצה להשתמש בפוג'ו, אז אני מציע לייצר על ידי פוג'ו דף HTML, ואז להעלות לשרת רק את הדף הזה :)

• הוסף לסימניות
תודה!
למדתי html אבל זה היה מזמן ולא יודעת איך עושים רספונסיבי
זה ענין של הגדרה קלה? או שאני הולכת להסתבך?
ושוב תודה

• הוסף לסימניות
יכול להיות מסובך, כן.
תיצרי באחד מהכלים החינמיים שישנם כמו וורדפרס וכדו' ותעתיקי את ספריות הCSS והHTML

• הוסף לסימניות
זה הפתרון שלך:

https://webflow.com/

מדובר בכלי אינטרנטי עם ממשק קל ונוח שנותן לך לעצב אתר רספונסיבי בצורה ידידותית מאד.
ישנה אפשרות לייצא את הקוד בתום הבנייה ולשים על איזה שרת שרוצים.

מה שמיוחד באתר הזה ספציפית, זה שהוא מוציא קוד מאד נקי ויעיל (בניגוד ל-WIX)

מצטרף למה שרשמו כאן למעלה - אין טעם לשים אתר וורדפרס בשביל דף נחיתה פשוט, זה סתם כאב ראש וזמני טעינה ארוכים יותר ללא צורך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
את הדף הזה בניתי לאחרונה ב-HTML אבל השתמשתי בבוטסטראפ כבסיס לרספונסיב :)
http://albumim.co.il/LAG/
האמת שגם ה"אתר" שלי הוא על בוטסטראפ

אם יש לך ידע מצויין בHTML תשקיעי מעט ותכירי את בוטסטראפ
http://getbootstrap.com/

• הוסף לסימניות
לא צריך להיות גאון גדול כדי ללמוד בוטסטראפ (אני תוך שבוע למדתי)
כל הסיפור זה כמעט רק "קלאסים".
ויש לו גם את היתרון של הסמלים שבאים עם הספריה
ויש גם את הJS שלו שעושה דברים כמו סליידר
והוא עוקף את JQUERY בשימוש שלו!
בקיצור, לאתר רספונסיבי - רק בוטסטראפ!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה