דרוש מידע האם זה עברה של זכויות יוצרים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
טוב אז הלכתי לברר ודיברתי עם מנהל רשת גרינטק לשעבר
והוא טוען שזה אסור וצריך אישור של היוצר
ובמידה ומפרסמים את זה היוצר יכול לדרוש תמלוגים ולהסיר את החומר
שמת לב שמדובר במנהל רשת גרינטק לשעבר...
אבל חבל על הדיון. אני כבר שנים בתחום, ואני אומר לך שמעולם אבל מעולם לא הייתה לערוץ שלנו (ועוד ערוצים) פסילה. מה אתה רוצה שעוד אכתוב

• הוסף לסימניות

אני מקווה שהוא מספיק בעל נסיון בתחום כדי שתכבד אותו ולא תקרא לו מקשקש
וואי.
יש פה היסחפות מסוכנת..
כבוד @הספרן יישר כח על המידע.
ותודה גם לך @משה 05276 על הבירור היסודי.
ואגב, אם זה באמת לא חוקי יכול להיות שזו גם בעיה הלכתית אבל לא בא לי לחטוף עכשיו...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה השאלה
רציתי לברר
יצרנו מחרוזת מכמה סינגלים
וערכנו למחרוזת מצגת
אנו מעוניינים להפיץ את המחרוזת ללא מטרות רווח,
נטו חיזוק לעמ"י
וכן להעלות ליוטיוב
האם זה מעבר על זכויות יוצרים של השירים?
תודה!
זה התשובה

אני מקווה שהוא מספיק בעל נסיון בתחום כדי שתכבד אותו ולא תקרא לו מקשקש

זהו שלא הבנת. בגלל שהוא היה מנהל רשת גריטניק הוא אמר לך מה שהוא אמר. מקווה שכעת הבנת
ואני מקווה שכעת אתה מבין

• הוסף לסימניות
סעיף 11 לחוק עונה לשאלה מהי זכות יוצרים:

זכות יוצרים ביצירה היא הזכות הבלעדית לעשות ביצירה, או בחלק מהותי ממנה, פעולה, אחת או יותר, כמפורט להלן, בהתאם לסוג היצירה:

העתקה כאמור בסעיף 12 - לגבי כל סוגי היצירות;
פרסום - לגבי יצירה שלא פורסמה;
ביצוע פומבי כאמור בסעיף 13 - לגבי יצירה ספרותית, יצירה דרמטית, יצירה מוזיקלית ותקליט;[5]
שידור כאמור בסעיף 14 - לגבי כל סוגי היצירות;
העמדת היצירה לרשות הציבור כאמור בסעיף 15 - לגבי כל סוגי היצירות;
עשיית יצירה נגזרת כאמור בסעיף 16, ועשיית הפעולות המנויות בפסקאות (1) עד (5) ביצירה הנגזרת כאמור - לגבי יצירה ספרותית, יצירה אמנותית, יצירה דרמטית ויצירה מוזיקלית;
השכרה כאמור בסעיף 17 - לגבי תקליט, יצירה קולנועית ותוכנת מחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה