האם זכותי לקבל את התלוש למייל

• הוסף לסימניות
יש לי מקום עבודה של כמה ימים בחודש, ולפעמים כל החודש לא. יוצא שעד שאני עובר שם ולוקח את התלוש עובר הרבה זמן.
האם אני יכול להודיע למעסיק שיתחיל לשלוח לי למייל?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי מקום עבודה של כמה ימים בחודש, ולפעמים כל החודש לא. יוצא שעד שאני עובר שם ולוקח את התלוש עובר הרבה זמן.
תודה רבה
לחייב אותו??

• הוסף לסימניות
תודה רבה
לא חייב במייל
אבל הוא חייב להביא לך אותו עד ה9 לחודש

• הוסף לסימניות
בעקרון יותר קל למעסיקים לשלוח תלוש במייל.
ישר מתוכנת השכר למייל של העובד.
אפשר להביא לידיעתו את האפשרות הזאת, לטובתו.

• הוסף לסימניות
יש גרוע ממה שמתואר פה,
אני עובדת גם כן במקום עבודה מעט פעמים בחודש
יש חודשים שבכלל לא
התלושים מגיעים במרוכז בדואר פעם אחת בשנה (!!!)
אם רוצים לקבל במייל צריך לשלם 10 שקלים לתלוש (!!!!!!)
ואפשר כמובן לקחת פיזית במקום, תודה באמת...

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לבקש.

יש מצב ש
בעקרון יותר קל למעסיקים לשלוח תלוש במייל.
לא בהכרח
למעסיקה שלי יותר מסובך כי היא מקבלת את התלושים של כל העובדים כקובץ אחד
והיא צריכה לפרק את זה כדי לשלוח לי במייל

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לבקש.

יש מצב ש
לא בהכרח
למעסיקה שלי יותר מסובך כי היא מקבלת את התלושים של כל העובדים כקובץ אחד
והיא צריכה לפרק את זה כדי לשלוח לי במייל
את יכולה לפנות למי שעושה לה את המשכורות (חשב שכר, רו"ח, יוע"מ...)
ולבקש ממנו שישלח כל תלוש בנפרד אושרק לך ישלח בנפרד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה