דרוש מידע האם חנות 'עולם המוצרים מביתר אמינה ?

• הוסף לסימניות
אתם מכירים את 'עולם המוצרים מביתר ?
האם החנות אמינה ? יש להם סחורה טובה ?
מרכיבים מקצועיים או ערבים שבונים כמו חלטורה ?
אשמח לכל מידע

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מכיר ?

• הוסף לסימניות
ביתרים, לא מכירים את החנות ?
אפשר גם באישי כל מידע שיש ( למי שיש. ולמי שאין - אשלח אני הודעה)

• הוסף לסימניות
ביתרים, לא מכירים את החנות ?
אפשר גם באישי כל מידע שיש ( למי שיש. ולמי שאין - אשלח אני הודעה)
אני מכירה אותם וקניתי אצלם את חדר הילדים שלי
שזה כולל ארון 4 דלתות+ מיטה שלישיה עם ארגז
ואני מאוד מרוצה ב"ה

• הוסף לסימניות
מעולים!!
סחורה מצוינת ולא יקרה
והשירות שלהם בכלל... נדיר!!

• הוסף לסימניות
אני מכירה אותם וקניתי אצלם את חדר הילדים שלי
שזה כולל ארון 4 דלתות+ מיטה שלישיה עם ארגז
ואני מאוד מרוצה ב"ה
מעולים!!
סחורה מצוינת ולא יקרה
והשירות שלהם בכלל... נדיר!!
אז אפשר לסמוך עליהם ולהזמין ריהוט מרחוק ? ההרכבה של ארונות מקצועית ?

כי פעם הזמנתי מחנות בב"ב (כנראה גם נסגרה) לדרום, חדר שינה והמובילים התבלבלו ובמקום להביא לי את המזרון שהזמנתי - הביאו לי מזרן אחר ויותר גדול.
ולא קיבלתי שרות החלפה מאותה חנות. אז מאז קצת אני חושש מהזמנה מרחוק שלא יהיה למי לפנות במקרה של תקלה

• הוסף לסימניות
אני באופן אישי לא הייתי כ"כ מרוצה מהשירות שלהם. הזמנתי כסא משרדי, הגיע חודש אחרי מועד האספקה עליו הם התחייבו. סיכמתי איתם מראש על התקנה של הכסא - לא בוצע. קיבלתי דגם שונה מעט ממה שהזמנתי.

• הוסף לסימניות
האיכות בהתאם למחיר.

• הוסף לסימניות
האיכות בהתאם למחיר.
כלומר מחיר זול אז האיכות גם זולה ?
נראה לי היום בחנויות זה לא בהכרח נכון, יכול להיות חנות יקרה שהשרות והמחירים לא טובים. לא ?!

• הוסף לסימניות
@ברוך ר האם קניתם שם בסוף? אם כן אשמח לשמוע אם מומלץ כי אני גם לקראת רכישת ריהוט.תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני לא אתקרב אליהם שוב
הזמנתי ב10.04, התחייבו לי לאספקה והתקנה עד 30 יום.
אחרי חודש וחצי הגיעו אלי והתברר שהדיקט שבור, הם השאירו את כל החלקים של הארון בבית שלי עוד שבועיים עד שהביאו דיקט חדש, שבועיים שלמים כל החלקים ישבו לי בבית!!!
לקח להם חודשיים מההזמנה עד שהתקינו!!!
בנוסף גם לא הביאו את הארון שהזמנתי, הביאו ארון עם 2 דלתות במקום 3 דלתות.
השירות לקוחות זלזלו בנו מאוד.
אני לא סומך ומאמין לחנות הזאת.
כשהזמנו התייחסו אלינו יפה ואמרו שעל אף שמתחייבים ל30 יום לאספקה, יתכן שיקח 4/5 ימים.
אחרי התשלום לא ספרו אותנו והיינו צריכים לרדוף אחריהם כדי לקבל את המוצר שהזמנו בדמים מרובים...

קבצים מצורפים

• IMG-20240611-WA0212.jpg
    IMG-20240611-WA0212.jpg
    KB 947.5 · צפיות: 65
  • 1000917859.jpg
    1000917859.jpg
    KB 947.5 · צפיות: 62
  • IMG-20240611-WA0201.jpg
    IMG-20240611-WA0201.jpg
    1.5 MB · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
אנחנו הזמנו ריהוט חדר שינה ומאוד מאוד מרוצים!!!!,
שירות מעולה !!!
שנים בתחום!!!
הולכת בעז"ה להזמין אצלם עוד ריהוט סלון חלקי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה