כללי האם יש אמת בשמועה לגבי הכחדותו של פלאש

• הוסף לסימניות
מחבילת אדובי?
הגיעה לאוזניי שמועה, שמקרומדיה הולכת להוציא תוכנה שתעפיל על פלאש CS4.

יש משהו בשמועה הזו?

הציעו לי ללמד פלאש אבל בגרסה ישנה, ואמרו שזו הסיבה שלא משדרגים מפלאש 8 כי מחכים לחדשה ממקרומדיה.

• הוסף לסימניות
ע"פ מיטב ידיעתי מקרומדיה מתה מזמן.
אדובי קנו אותה.
אז איך זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
מקרומדיה נרכשה ע"י אדובי וכל מוצריה הוטמעו בסדרת creative suite (ביניהם פלאש)
ככה שלא שייך מציאות שמקרומדיה תוציא מוצר ש"יעפיל על פלאש"

יש טכנולוגיה בשם "silverlight" של מייקרוסופט שמנסה (ללא הצלחה יתרה) להתחרות בפלאש

• הוסף לסימניות
אני לא בתחום הזה בכלל, אבל שמעתי שמועות (מאחד החברים בפורום) שחברת אדובי מפתחת טכנולוגיה אחרת שאמורה להאפיל (ולא להעפיל) על פלאש

• הוסף לסימניות
זה מה ששמעתי מבית הספר, וזה הפתיע אותי כי גם אני ידעתי שאדובי רכשה את מקרומדיה.
מוזר.
אברהם, תודה לגבי תיקון העברית שלי.

• הוסף לסימניות
להעפיל מעל פלאש... - זה יכול להיות ביטוי חדש ובעל משמעות גם כן!

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי אדובי בקרוב מפצלת את פלאש לשתי תוכנות.
אחת יותר בשביל עיצוב- שכל מעצב בקלות יוכל להשתמש בה,
ואחת בשביל יותר תיכנות

• הוסף לסימניות
אולי מה ששמעת נכון לגבי פלאש פלייר- זה שצופים איתו ולא עובדים איתו.כי אני שמעתי זאת לגביו, ואז בדקתי בגוגל ונוכחתי שאכן כן רק זה יקח כ5 שנים. ושוב, רק לגבי flash player

• הוסף לסימניות
יש שני תוכנות של אדובי אבל עדיין במצב beta.

Flash Builder /Flash Catalyst
תקראו כאן
http://www.flashmagazine.com/

קבצים מצורפים

• File.jpg
    KB 11.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
טרול ?!?!
איזה בי"ס יגיד כך כשמקרומדיה ז"ל כבר דורות במונחי מחשוב

בדיוק אתמול אדובי רכשה חברה מעניינת וכנראה צורת בניית האתרים הולך להשתנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקארתור;302029:
בדיוק אתמול אדובי רכשה חברה מעניינת וכנראה צורת בניית האתרים הולך להשתנות
הם קנו goodbarry שעושים תוכנות לחנויות מקוונות, זה טוב למעצבים שרוצים להקים חנות מקוון בקלות .

• הוסף לסימניות
ביררתי שוב, ובטעות אמרו לי מקרומדיה, התכוונו בעצם לסילבר לייט.

לגבי החנות המקוונת, יאללה שיזדרזו.

• הוסף לסימניות
סילבר לייט גם גוסס, לדעתי, האופן שהוא כן יוכל לחיות זה במיחשוב ענן הבעל"ט אם MS תצליח להצטרף לחגיגה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה