האם יש אפשרות למסך אחד להשתמש כשני מסכים

• הוסף לסימניות
ב"ה

השאלה לעורך וידאו שבעצם היה רוצה רוצה להשתמש בשני מסכים ע"מ לפצל את המסך לראות יותר טוב לדוגמה חצי משולחן העבודה יראו במסך הימני וחצי במסך השמאלי

אבל עכשיו מפאת חוסר מקום, השאלה היא האם אותו מסך יכול להשתמש גם למסך הימני וגם לשמאלי ע"י לחיצה להעברה בין מסך למסך

יודגש שהשאלה היא בין מסך למסך באותו מחשב

• הוסף לסימניות
אם אתה מתכוון למעבר בין מסכים אז פשוט תעבור עם המקשים Alt+Shift+Tab
או כדי לעבור לשולחן עבודה תלחץ WinKey+D

• הוסף לסימניות
שאלה קצת מצחיקה בהינתן העובדה שמדובר במסך בודד. הרי זה כל מטרת המזעור/הגדלה של חלונות...

• הוסף לסימניות
ב"ה

תוכן השאלה לא הובנה כראוי

אסביר בבקשה

עורך וידאו שרוצה לעבוד בטיים ליין גדול שהוא רואה את כל הקליפים בבירור וחותך ומחיל אפקטים וכדו' ואח"כ הוא מריץ את הסרט לראות את העבודה אם הוא טוב או לא וכו'
ובגלל זה הוא מעדיף שיהיה לו מסך כפול אחד לטיים ליין גדול ומקום עריכה טוב ואח"כ מסך להרצת הסרט לראות את תוצאות עבודתו עוד לפני הרינדור ועוד לפני ייצוא הסרט ואף בזה הוא רוצה לראות את הכל בגדול ובגלל כן הוא מעדיף מסך נפרד לראות את הרצת הסרט

עכשיו היות ויש לו מקום רק למסך אחר ויחיד הוא רוצה שמסך זה ישמש אותו לשני שימושים אלו כמו שיש לו שני מסכים, זה ברור שאין לו את היתרון שיוכל לראות את שניהם בו זמנית אבל במקרה זה הוא לא צריך אותם בו זמנית

• הוסף לסימניות
הרצת הסרט תמיד ניתנת להיעשות על מסך מלא.

בכל אופן, עוד לא נפגשתי עם תצורה כזאת.

הייתי מנסה לחבר משני יציאות למסך (לא ע"י מפצל שאז המסך עצמו פשוט משוכפל) לKVM, ולבדוק אם הטריק עובד.

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיל את הטיימליין או כל חלון אחר בפרימייר/ אפטר ע"י מקש תילדה במקלדת..

• הוסף לסימניות
יש אפשרות ליצירת שולחנות עבודה וירטואלים, בלינוקס זה ברירת מחדל של שולחני העבודה אני מניח שגם לווינדוס יש אפשרות כזאת.

עריכה: מצאתי משהו לווינדוס אין לי מושג איך הוא, בכל אופן הרעיון הוא ליצור לו קיצור מקש וכך תוכלי לעבור בין שולחן עבודה לשולחן עבודה.
http://dexpot.de/?id=download

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור כמה אופציות של workspace, כל אחד בהתאם לצורך
ולעבור ביניהם ע"י קיצור דרך במקלדת שהתוכנה מיצרת לכל workspace שנוצר
למשל אצלי זה: ...וכו'/1/2/3/4+alt+shift,
כמובן שאפשר לשנות את הקיצור בהגדרות של התוכנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1244888:
אפשר להגדיל את הטיימליין או כל חלון אחר בפרימייר/ אפטר ע"י מקש תילדה במקלדת..

ב"ה
זה לא פיתרון היות והוא רוצה לא רק את הטיים ליין אלא גם את חלון האפקטים לידו ועוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1244929:
יש אפשרות ליצירת שולחנות עבודה וירטואלים, בלינוקס זה ברירת מחדל של שולחני העבודה אני מניח שגם לווינדוס יש אפשרות כזאת.

עריכה: מצאתי משהו לווינדוס אין לי מושג איך הוא, בכל אופן הרעיון הוא ליצור לו קיצור מקש וכך תוכלי לעבור בין שולחן עבודה לשולחן עבודה.
http://dexpot.de/?id=download

היי TREW! שנים!!! :)

מפותחי האשכול לא קיבלתי את הרושם שלינוקס זה בדיוק התחום... :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;1245120:
היי TREW! שנים!!! :)

מפותחי האשכול לא קיבלתי את הרושם שלינוקס זה בדיוק התחום... :D
אתה רואה כמה זה נפלא שאתה קופץ לבקר :)
בקשר ללינוקס תקרא שוב את מה שכתבתי.

• הוסף לסימניות
לא בטוחה שהבנתי אותך,
אבל אני משתמשת עם מסך 27 ויש בו אפשרות לחלוקת המסך, כך שבו זמנית יכולים להיות לי פתוחים 2 חלונות כמו 2 מסכים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה