- הוסף לסימניות
ממתי מתחיל הרישום תמיד? והאם יש גם בירושלים??נראה לי שמידי מאוחר להרשם לקייטנה של ערב פסח (זה לילדי תסמונת דאון מגיל 9)
תנסה לברר במשרד- המספר של משרדי יד על הלב: 03-6786808
בהצלחה!
האם מתאים לכל גיל?? יש לי אחות כזו בת 44
ממתי מתחיל הרישום תמיד? והאם יש גם בירושלים??נראה לי שמידי מאוחר להרשם לקייטנה של ערב פסח (זה לילדי תסמונת דאון מגיל 9)
תנסה לברר במשרד- המספר של משרדי יד על הלב: 03-6786808
בהצלחה!
הנופשון בער"פ הוא לבנים בלבד, מגיל 9 ומעלהממתי מתחיל הרישום תמיד? והאם יש גם בירושלים??
האם מתאים לכל גיל?? יש לי אחות כזו בת 44
למה את חושבת שלתת ממתקים לילדים תסמונת דאון זה חסד???ארגון יד על הלב של הרב הבר לילדים תסמונת דאון ישמחו מאד לקבל ממתקים לנופשון שמתקיים בערב פסח
כנ"ל. הילדים שלנו לא פחזבליד על הלב
למה ככה לכעוס על מישהי שרוצה לעשות חסד?למה את חושבת שלתת ממתקים לילדים תסמונת דאון זה חסד???
אולי זה נזק!!!
מה שלא טוב לילדים שלך תזרקי לערבים.
הילדים שלנו לא פח. ובטח לא ילדים חולים כמו בעזר מציון
למה את חושבת שלתת ממתקים לילדים תסמונת דאון זה חסד???
אולי זה נזק!!!
מה שלא טוב לילדים שלך תזרקי לערבים.
הילדים שלנו לא פח. ובטח לא ילדים חולים כמו בעזר מציון
כנ"להאם יש מישהו שיודע איפה אפשר למסור השנה בבית שמש ממתקים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים