כללי האם יש דרך בפ"ש CS5 ליצור קווים מצילום?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקחת צילום, ושישאר לי רק הקוים של הצורות.
האם זה אפשרי?
שבמקום צילום עם צבע התמונה תהפו לש"ל קווים

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי שהתחדש משהו בנושא.
אולי משהו מהפילטרים?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שבאמת אולי אחד הפילטרים יכול לעזור במקרה כזה (פתרון מאד חלקי אבל-משהו)
הפוטושופ CS5 נמחק לי ובמקומו התקנתי כפתרון זמני cs3 בעברית ):
אז ככה זה נקרא: "עקיבה אחרי קו מתאר"
או "מצא קצוות" -הוא דוקא עושה את זה ממש יפה... (כמובן תלוי איזו תמונה...)
תנסי, ואם לא תמצאי ותרצי עזרה לאנגלית, תגידי...
(אני מתארת לעצמי שאת הרבה יותר שנים בתחום ומכירה את הפילטרים אז תסתדרי....,
ואולי כבר ניסית את הנ"ל ואני סתם מלאה אותך בשטויות באמצע הלילה?...)

• הוסף לסימניות
יש באילוסטרייטור אפשרות כזו

• הוסף לסימניות
יש שיטה של שכפול התמונה לשכבה חדשה. אחר כך לעשות cntrl - I (יצירת נגטיב). אחר כך בשכבה החדשה שני את שיטת ההתאמה לlinear dodge או color dodge (תלוי בתמונה - את רוצה שהשכבה תראה לבן לגמרי).
אחרי זה על השכבה שנראית לבן תפעילי filter - blur - gaussian blur עד שתראי קוים. ככל שמגדילים את הblur כך הקוים יותר עווים.
אם את רוצה קוים בעובי מסוים אבל הם לא כהים מספיק אז תעשי cntrl alt shift e כדי ליצור שכבה חדשה מכל השכבות שלמטה. תשכפלי את השכבה החדשה ושני את שיטת ההתאמה לmultiply
כדי להוציא צבע אם נשאר לך צבע בתמונה תעשי image - desaturate
מקווה שזה היה ברור ושלזה התכוונת

• הוסף לסימניות
FILTER>>SKETCH>>PHOTOCOPY

תשחקי קצת עם הההגדרות שם.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;630674:
יש באילוסטרייטור אפשרות כזו
איך?
לא מצאתי דרך גם דרך הטרייס

• הוסף לסימניות
MIM רעיון טוב, אבל אני צריכה שיראה ממש כאילו ציירו בעפרון.
אבל מה שכתבת שם ממש מדהים מה שזה עושה

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם מורה לפ"ש שהראתה כיצד עושים זאת, משהו עם שינוי בצ'נלס רק שאני לא זוכרת כיצד עושים זאת

• הוסף לסימניות
יש אקשנים שעושים זאת...
בבקשה

קבצים מצורפים

• אקשן תמונה לציור.rar
    KB 3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה , אבל זה לא מספיק "קווי"

• הוסף לסימניות
ההצעה שהציע MIM מדהימה,
נכון שהקוים יוצאים צבעוניים,
אבל אפשר אח"כ לבחור עם מטה הקסם את כל הלבן, להפוך בחירה ולמלא את כל הקוים בשחור אפרפר או מעבר אפרפר, וזה נראה ממש עיפרון....
ניסיתי...
וזה מה שיצא....

קבצים מצורפים

• תוכי.jpg
    KB 800.7 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה