כללי האם יש דרך לסובב קווי יישור באילוס'?

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ שאני רוצה להופך אותו הוא רוחבי ואני רוצה אותו אורכי
לשנות את הגדרות העמוד אין לי בעיה רק שקווי היישור שלי לא משתנים..
האם יש בכלל דרך להפוך אותם באילוס? מישהו יודע על זה משהו?

• הוסף לסימניות
אולי תהפכי לקוים, אח"כ תהפכי כיוון ותחזירי לסרגלים

• הוסף לסימניות
רעיון!...
אם כי אשמח לתשובה מהמומחים אם יש אפשרות כזו בכלל..

• הוסף לסימניות
אני למדתי את כל הלימודים של באנגלית האם לקווי העזר את קוראת קווי ישור או למשהו אחר?

• הוסף לסימניות
אאלט ניתן אם את בוחרת באפשרות שלא יהיו נעולים קודם

• הוסף לסימניות
נו... ברור שקודם בחרתי אותם וסובבתי... זה ההיגיון הפשוט, הבעיה היא שהם לא מסתובבים! (והם לא נעולים כמובן)

• הוסף לסימניות
איך ניסית לסובב?

• הוסף לסימניות
אפשר לסובב עם כלי הסיבוב וכן אם לא עובד פשוט מושכים חדשים מתוך הסרגל בצד (צריך קודם שהסרגל יהיה פעיל אם לא Ctrl + r.) מושכים מהסרגל העליון קווים אופקיים ומהסרגל הצידי קווים אנכיים.

• הוסף לסימניות
זה העניין!
אני לא רוצה למשוך קווים חדשים! מה שאני רוצה זה שכמו שאני מסובבת את כל משטח העבודה (את דף הרקע..) כך גם הקווים יסתובבו בהתאמה (באותו היחס שהנחתי קודם מרחק מהשוליים וכו')

• הוסף לסימניות
אולי. תעשי מלבן בגודל הדף בדיוק, ואז תסובבי את כל המידע + המלבן + קווי העזר, כך תשמרי על מרחקים מותאמים למקור.

• הוסף לסימניות
אולי תעשי מלבן בגודל הדף בדיוק, ואז תסובבי את כל המידע + המלבן + קווי העזר, כך תשמרי על מרחקים מותאמים למקור.

• הוסף לסימניות
העניין הוא שקווי העזר לא מסתובבים..
לא סתם העליתי את השאלה הזו! ובגלל זה ביקשתי את עזרת המומחים..
נראה לכם שהייתי מטרידה אתכם בשאלה קונבנציונאלית פשוטה??? :)

• הוסף לסימניות
מעניין, עשיתי עכשיו נסיון, יצרתי מלבן על דף, הוספתי סרגלים, וסיבבתי, ובבחירת הפריטים גם קוי העזר נבחרים והכל מסתובב יחד בלי בעיה.
אז איפה את נתקלת בבעיה?
ואם הם לא מסתובבים לך, אז לחצן ימני: RELEASE GUIDES
ותני לקוים צבע על מנת שתראי אותם,
ושוב את יכולה לסובב ואח"כ ללחוץ עליהם לחצן ימני MAKE GUIDES.

• הוסף לסימניות
ממש מוזר!
הקווים לא נעולים, אני בוחרתאת הקווים והצורה וממש רואה אותם וכשאני מסובבת רק הצורה מסתובבת..
אולי כי אני עובדת על CS3..?

• הוסף לסימניות
את יכולה להעלות את הקובץ ואהפוך לך.

• הוסף לסימניות
לא מעדיפה להעלות לכאן חצי עבודה בקובץ פתוח.. מה המייל שלך?

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי, הגיע?
אני מחכה לקובץ שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה