כללי האם יש דרך לעמד באינדיזיין דבר כזה?

• הוסף לסימניות
לא ב-2 תיבות טקסט...
תודה!!

image.png

• הוסף לסימניות
יש סקריפט לאריאל שאחד מהשימושים שלו יכול להיות זה, הוא לוקח טקסט לפי סגנון ונותן לו מסגרת טקסט מעוגנת לפי מיקום שרוצים כמו בדוגמא הזאת למשל.

• הוסף לסימניות
תודה!
אני מבינה שאין דרך אחרת?!

• הוסף לסימניות
מה הכוונה "לא בשתי תיבות טקסט"? האם אצלך טקסט באובייקט מעוגן נקרא "תיבת טקסט"?

מה שאיתי הציע לך זה סקריפט שלי. לא חייבים סקריפט. פשוט משתמשים באובייקטים מעוגנים , מעגנים אותם בתחילת כל פסקה, ומדביקים שם את הטקסט הרצוי. לספר ארוך זה ייקח זמן.

הסקריפט שלי עושה את אותה העבודה בדיוק, רק בצורה אוטומטית מייצר את התיבות המעוגנות ומכניס את הטקסט הרצוי לבד.

בקובץ שלכם, היכן נמצא הטקסט עבור הכותרות האלו?

• הוסף לסימניות
הסקריפט של אריאל "GREP to Anchored Object" עושה את העבודה בצורה מאד יעילה והוא גם לא יקר (39$ סה"כ)
יש גם סקריפט חינמי של פיטר קארל שהופך הערות שוליים להערות צד. מהניסיון שלי קשה להגדיר אותו שיעבוד כמו שצריך בעברית.

• הוסף לסימניות
תודה!
חיפשתי פתרון אחר שלא אצטרך לעבוד עם תיבות מעוגנות...
אבל כבר התחלתי וראיתי שלא סוף העולם...
מישהי אמרה שאפשר להשתמש ב"הגדרות צד", ידוע למישהו מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
כן ידוע
תקני מאריאל וזהו שווה כל שקט וחוסך ים זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה