דרוש מידע האם יש חסימות בציר עזרא - נחמיה בבני ברק ?

• הוסף לסימניות
שמעתי שהיה עבודות תשתית בכביש הזה (חפירות, החלפת צנרת וכדו')
האם זה מתבצע גם כעת או שהסתיים והכביש פתוח לנסיעה ?
האוטובוסים שעוברים בציר הזה בדרך כלל נוסעים כרגיל כעת ועוצרים בתחנות הרגילות ?
כי אני מעוניין לנסוע ממודיעין עילית ואני רוצה לדעת אם יש תחנה שם כעת או שעדיין לא
תודה

• הוסף לסימניות
שמעתי שהיה עבודות תשתית בכביש הזה (חפירות, החלפת צנרת וכדו')
האם זה מתבצע גם כעת או שהסתיים והכביש פתוח לנסיעה ?
האוטובוסים שעוברים בציר הזה בדרך כלל נוסעים כרגיל כעת ועוצרים בתחנות הרגילות ?
כי אני מעוניין לנסוע ממודיעין עילית ואני רוצה לדעת אם יש תחנה שם כעת או שעדיין לא
תודה
עברתי שם והיה בסדר מידי פעם יש
חסימה של נתיב
אבל בכללי בסדר

• הוסף לסימניות
חשבתי שיהיה יותר גרוע. אבל ממש בסדר...
(כן צריך לקחת בחשבון רבע שעה נוספת)

• הוסף לסימניות
כלומר שאם אני מגיע באוטובוס אני יורד כרגיל בעזרא נחמיה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לתשומת לב!!!!
IMG-20230108-WA0019.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה