דרוש מידע האם יש טבלאט ללא אינטרנט וכדו'?

• הוסף לסימניות
יש באלי אקספרס נגני MP4 כמו שכתבתי, הבעיה שהם עם אינטרנט אבל יש אפשרות להוציא ולחסום
אם זה מעניין אני יכולה לשלוח קישורים
לא חייב טאבלט
אחלה רעיון נגן עם מסך גדול
יש פה אחלה רעיונות אבל אני צריך קישור תכל'ס..
אז אני יכולה לשלוח קישורים של נגנים MP4 מאליאקספרס, רק לקחת בחשבון שמגיע עם אינטרנט והכול... אבל אפשר להוציא הכל

• הוסף לסימניות
מחפש טאבלט
שמאפשר סינון נטפרי
וסים (לא WIFI)
איזה חברה ודגם מומלץ

• הוסף לסימניות
אז אני יכולה לשלוח קישורים של נגנים MP4 מאליאקספרס, רק לקחת בחשבון שמגיע עם אינטרנט והכול... אבל אפשר להוציא הכל
אני גר בחול ויש לי טיסה לארץ שבוע הבא.. עד שיגיע אלי דברים מאלי אקספרס.. (בדקתי על כמה דברים וגם על זה ויש אחלה דברים באלי, אבל לא יגיע לי מינימום תוך שבועיים)
אם יש אמזון זה הרבה יותר טוב
ואם זה מוצר של חברה בילאומית זה בכלל פצצה
בכל אופן תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נגן גדול

• הוסף לסימניות
אני גר בחול ויש לי טיסה לארץ שבוע הבא.. עד שיגיע אלי דברים מאלי אקספרס.. (בדקתי על כמה דברים וגם על זה ויש אחלה דברים באלי, אבל לא יגיע לי מינימום תוך שבועיים)
אם יש אמזון זה הרבה יותר טוב
ואם זה מוצר של חברה בילאומית זה בכלל פצצה
בכל אופן תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה