דרוש מידע האם יש לכם נסיון ברכישת מיטה מ'משנת יוסף'?

• הוסף לסימניות
המיטות המוצעות למכירה לקראת חג הסוכות - האם הן מתאימות לשימוש קבוע לילדים, או רק למספר שימושים מוגבל?
אשמח לקבל חוות-דעת מבעלי נסיון.

• הוסף לסימניות
כתבתי באשכול המרכזי של משנת יוסף.
יש לי את הדגם שנמכר לפני שנתיים. לא יודעת אם זה אותו דבר כמו עכשיו.
ישן עליה בקביעות ילד בן 11. מידי פעם הברזל שתומך שהמיטה לא תתקפל מתעקם טיפה אבל מתיישר במכה קטנה. זה קורה בעיקר אחרי שילדים קופצים עליה.
סה"כ סביר לגמרי

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
האם עוד מישהו התנסה?

• הוסף לסימניות
קניתי לאמא שלי לפני שנתיים עכשיו מזמינים שוב
היא משתמשת בהם לסוכות ולאירוח
לא יודעת איך הן בתור מיטות קבועות
אבלהן הרבה יותר מאסיביות ממיטות מתקפלות אחרות

• הוסף לסימניות
קניתי לאמא שלי לפני שנתיים עכשיו מזמינים שוב
היא משתמשת בהם לסוכות ולאירוח
לא יודעת איך הן בתור מיטות קבועות
אבלהן הרבה יותר מאסיביות ממיטות מתקפלות אחרות
הם קנו את הדגם שיש השנה?

• הוסף לסימניות
קנינו את הדגם של שנה שעברה , הבן שלי משתמש בזה קבוע
קודם כל הגלגלים שלו היו חלשים והתעקמו די מהר , קניתי מטמבור חדש
בנוסף הברזל שמחזיק את המיטה סגורה, מתעקמת די מהר ולא מחזיקה חזק , וכל נגיעה המיטה נפתחת וזה די כואב אם בדיוק יש שם ילד:rolleyes:
סה"כ המיטה די נוחה אבל לא הייתי קונה שוב

• הוסף לסימניות
קנינו את הדגם של שנה שעברה , הבן שלי משתמש בזה קבוע
קודם כל הגלגלים שלו היו חלשים והתעקמו די מהר , קניתי מטמבור חדש
בנוסף הברזל שמחזיק את המיטה סגורה, מתעקמת די מהר ולא מחזיקה חזק , וכל נגיעה המיטה נפתחת וזה די כואב אם בדיוק יש שם ילד:rolleyes:
סה"כ המיטה די נוחה אבל לא הייתי קונה שוב
בדגם שלי לא היו גלגלים. ככה שבאמת יתכן שזה לא אותם דגמים אז תבדקו טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה