- הוסף לסימניות
זה יצא לך אותו טעם עם טסטר צ'ויסצריכה לפנק, לכן מעדיפה מכונת קפה וגם שיהיה יותר מכובד
את רוצה לפנק תקני מכונה עם פולי קפה ותשתמשי בפולים וזהו
זה יצא לך אותו טעם עם טסטר צ'ויסצריכה לפנק, לכן מעדיפה מכונת קפה וגם שיהיה יותר מכובד
של קפה הפוך, לא של קפה ביתילא הבנתי, ואיזה טעם יוצא עם פולי קפה, כמו שרציתי?
או בלי פולים.במילים אחרות את אומרת שאין אפשרות לעשות קפוצ'ינו בלי קפסולות?!
אם הבנתי אותך נכון, לכאורה כןאז בעצם אם אני קונה מכונה שגם טוחנת פולים, או אפילו לא טוחנת אלא מקבלת רק עם טחון,
אלא אני קונה פולים טחונים, מכניסה למכונה במקום של התמצית + מוסיפה חלב מוקצף המכונה = קפוצי'נו ?!
עד כאן...אוקי תודה הבנתי (סוףסוף)
יש לך מושג איזה מכונה עושה את העבודה,
כלומר אני בסוף צריכה מכונה שמקציפה חלב וכן מכינה אספרסו ע"י טחינה במכונה עצמה, או שלא טוחנת - ואני כבר אקנה טוחן לבד, יש לך מושג האם המכונה של פוד אפל עוה את העבודה?
https://www.youtube.com/watch?v=WcEZmh87KPQ
האתר הרישמי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים