דרוש מידע האם יש עדיין סיכוי להירשם למעון?

• הוסף לסימניות
אני בורה לחלוטין בכל בנושא של מעונות ומשפחתונים. השנה התינוקת שלי אצל מטפלת וחשבתי להמשיך ככה גם שנה הבאה כי בעלי אברך והסיכוי לקבל הנחה היה נראה לא סביר עד ממש לא מזמן.
רק עכשיו כשברור סופית שגזרת המעונות לא רלוונטית לשנת תשפ"ג התחלתי לחשוב בכיוון.
הורים שרשמו לאחרונה מעון, במיוחד בביתר עילית - יש לי סיכוי עדיין למצוא מקום במעון או במשפחתון? צריך פשוט להתקשר למעון ולשאול, נכון?
הבנתי שאני צריכה להזדרז למקרה שיפנו אותי לוועדת קבלה.
אשמח לכל עזרה או מידע בנושא.
ועל הדרך - אשמח להמלצות למעונות/משפחתונים בביתר עילית בגבעה A למטה - איזור בבא סאלי

• הוסף לסימניות
עכשיו יש ועדות קבלה.
במודיעין עילית רוב המעונות עדיין מקבלים רישום כי לא התמלא בגלל הגזירות.
ממליצה לך לפנות למעונות ולבקש עזרה, מאמינה שיעזרו לך להגיע לכל הפרטים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש לך את קטיפה בדף היומי שם יש מקום, תתקשרי אליהם
כל השאר - אין בכלל מקום (בררתי השבוע)
ועדות קבלה נסגר יום שיש האחרון

• הוסף לסימניות
הי גם אני באותו מצב אבל בבני ברק
ופיספסתי את הרישון
מה אפשר לעשות???

• הוסף לסימניות
קופצת,
משהי יכולה להמליץ על מעון באזור בר אילן בירושלים?

• הוסף לסימניות
ניסיתי להירשם להוספת מסמכים לרישום למשפחתונים והוא לא נותן
מישהו יודע לעזור לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה