כללי האם יש פקודת "הפוך צבעים" באילוסטרייטור?

• הוסף לסימניות
כשאתה מתכנן מסמך יש אפשרות שתמיד תוכל להפוך את כל הלבנים לשחורים או ירוקים לאדומים כבר בנית את המסמך או שאתה מתכנן אותו עכשיו?

• הוסף לסימניות
כבר עשיתי את היצירה, ואני רוצה להפוך אותה לנגטיב.

• הוסף לסימניות
אם זה יהיה תמונה אפשר בצייר הפוך צבעים

• הוסף לסימניות
יש פקודה של לבחור את כל האובייקטים שצבועים בצבע שבחרת.
ואחרי שכל הלבן למשל נבחר, בלחיצה אחת אתה הופך לשחור.
עומדים על אובייקט בצבע הרצוי,
select - same - all color

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוגת בוקר;2482279:
יש פקודה של לבחור את כל האובייקטים שצבועים בצבע שבחרת.
ואחרי שכל הלבן למשל נבחר, בלחיצה אחת אתה הופך לשחור.
עומדים על אובייקט בצבע הרצוי,
select - same - all color

זה אני עושה גם עם כלי הקסם. אבל זה טוב רק אם יש מעט צבעים באובייקט. אם יש הרבה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה נחמן;2482297:

רצית להפוך את כל השחור ללבן ולהיפך,
לא אמרת שיש הרבה צבעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה נחמן;2482297:

מקווה שזה יעזור

קבצים מצורפים

• 5.JPG
    KB 82.3 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה