כללי האם כדאי ושווה ללמוד כעת גרפיקה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dahan;811103:

האמת שאני בד"כ לא מגיבה ואני לא כ"כ משתמשת באפשרויות כאן, אין לי מושג איך להקטין מעבר למס' 1 אשמח אם תסבירו לי

את יושבת פה וכותבת לברר אימג' וסיעור מוחות, כאילו שפרוג לא מלמדים גרפיקה, קצת כבוד לאכסניה שנותנת לכולם להתבטא.

גרפיקאיות שלומדות בסמינר באמת מחפשות עבודה כי אם אני מביא לגרפיקאית כזאת תמונה בגודל 4500 פיקסלים ומדפיסים את זה על A4 וזה יוצא מפוקסל כנראה שמשהו בלימוד שם נבוב לגמרי ולא מקצועי, מפרוג לא יוצאים עם כישרון לפקסול תמונות אלא להפך.

• הוסף לסימניות
אם היא הולכת ללמוד שתלך למקום עם השמה גבוהה מוכחת

ותקח בחשבון שכדי לצאת מעולה -
היא תצטרך ממש להשקיע להוציא דברים ברמה הכי גבוהה
כך שאם באמת יש לה כשרון בסיסי זה מצויין,
ואם לא - יש הרבה מקצועות שאפשר ללמוד, מעניינים וטובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dahan;811103:

האמת שאני בד"כ לא מגיבה ואני לא כ"כ משתמשת באפשרויות כאן, אין לי מושג איך להקטין מעבר למס' 1 אשמח אם תסבירו לי

אל תשני את הגודל, הגודל הנדרש הוא 2 והוא הברירת מחדל שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה