האם כדאי לי לקנות מחשב נייד בארה''ב?

• הוסף לסימניות
בקרוב אני נוסע לחו''ל, וכיון שתכננתי בכל מקרה לקנות מחשב נייד טוב , חשבתי ששם המחיר יהיה יותר זול וכדאי לי לקנות שם. אלא שאני לא דובר אנגלית ולכן שאלתי אליכם המבינים,
האם יש אפשרות להפוך את הממשק של המחשב מאנגלית לעברית? פשוט אין לי מושג בתחום.
אשמח לקבל את עזרתכם.

• הוסף לסימניות
ודאי שאפשר.
רק בדוק מראש מה כוללת האחריות הבינלאומית של החברה שאתה קונה ממנה (איסוף מהבית, הגעה לשירות שלהם), מאד חשוב.
ועוד המלצה ששמעתי פעם: קנה רק דגם שקיים כמותו בדיוק בארץ שאז לכל חלקי חילוף שיצטרכו (אם וכאשר...) יהיה לחברה לתת לך אותו ולא יצטרכו לחכות עד שישלחו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;724464:
ודאי שאפשר.
רק בדוק מראש מה כוללת האחריות הבינלאומית של החברה שאתה קונה ממנה (איסוף מהבית, הגעה לשירות שלהם), מאד חשוב.
ועוד המלצה ששמעתי פעם: קנה רק דגם שקיים כמותו בדיוק בארץ שאז לכל חלקי חילוף שיצטרכו (אם וכאשר...) יהיה לחברה לתת לך אותו ולא יצטרכו לחכות עד שישלחו...[/QU
ראשית, תודה על ההמלצה.
שנית, האם ההפרש במחיר גדול או שרק מעט יותר?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
בדגמים יקרים, ההפרשים יכולים להיות מאוד מאוד גדולים. בגדמים זולים, ההפרש באחוזים הוא לא תמיד כזה גדול.

המעלה בארצות הברית זה הענין של ה'סיילים', שלפעמים אפשר להשיג דגמים ספציפיים במחירי רצפה ממש. (אני לא מדבר רק על 'בלאק פראיידי' [יום שישי השחור] אלא גם בכל השנה יש רשתות שעושים מבצעים שבועיים על דגם נבחר).

• הוסף לסימניות
אני משתמש כעת בנייד השלישי מחו"ל.
בלעה"ר - אני מרוצה מאד, יש הבדלי מחירים, וניתן להפוך לעברית בקלות
על המקשים אפשר להדביק מדבקות (30 ש"ח) ואפשר לחרוט (80-90 ש"ח)
ואפשר גם בלי כלום (אני כותב "פרוג" כך: prud ויוצא פרוג :))
(למען ההגינות Toshiba)

• הוסף לסימניות
חברה קנתה באמריקה מחשב נייד וההפרש היה של כ-2000 ש"ח מהמחיר בארץ!!!!
(מדובר בנייד בשובי 5000 ש"ח).
כך שנראה לי ששוה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;724558:
אני משתמש כעת בנייד השלישי מחו"ל.
בלעה"ר - אני מרוצה מאד, יש הבדלי מחירים, וניתן להפוך לעברית בקלות
על המקשים אפשר להדביק מדבקות (30 ש"ח) ואפשר לחרוט (80-90 ש"ח)
ואפשר גם בלי כלום (אני כותב "פרוג" כך: prud ויוצא פרוג :))
(למען ההגינות Toshiba)

ממש תודה.
אני שכחתי בכלל מהענין של המקלדת. ובאמת חשוב לי שתהיה בעברית,
האם יש הרבה מקומות שאפשר לחרוט והאם מדבקות זה נוח ולא יורד?

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה עם המדבקות...
רק לפניש אתה נוסע תעשה בירור באינטרנט איפה יש את המחיר הכי זול B&H וכדו'

• הוסף לסימניות
אפשר לחרוט מקלדת. זה עולה משהו כמו 120 ש"ח

• הוסף לסימניות
בתור המלצה, בדרך כלל בEBAY ניתן למצוא מציאות.
אני ממש לא מזמן קניתי מחשב בארה"ב ב700 דולר. כאן בארץ מחיר מחשב זהה היה 5000 שח.
מומלץ בהחלט.
להפוך לעברית זה לא בעיה.
אבל בקשר למקשים - אין לי מושג. אני אישית לא זקוקה למקשים בעברית.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה