האם כדאי לשים קבצים גדולים להורדה על השרת?

• הוסף לסימניות
באם יש לי שרת ipage, ואני רוצה לעלות שם קבצים גדולים ששוקלים מאות מ"ב שאנשים יוכלו להוריד אותם ע"י קישור שאשלח להם.
האם זה עלול ליצור בעיה מצד השרת?
זה יכול להפריע לאתר שלי באיזו צורה?

• הוסף לסימניות
לפני הכל תבדוק האם אתה מוגבל ברוחב הפס(bandwidth).

בנוסף, זה עלול להאט את האתר (נפוץ יותר בחבילות אחסון זולות).
תלוי בכמות האנשים שיורידו את הקבצים בו זמנית בכל רגע נתון.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתחבר כעת אל הצ'אט של ipage.com לברר מולם, אבל לתדהמתי אין אפשרות כבר יומיים להתחבר אל הצ'אט אצלם.
איך אמורים לתקשר איתם?

• הוסף לסימניות
אם יש לך חבילה פשוטה (עד 10-15 דולר) אני מניח שהפס שלך מוגבל...

לפי מה שכתוב להם באתר, הם לא מגבילים בפס או באחסון "אלא אם כן זה חורג" (אין מה לומר, ההגדרה ברורה.....)

לגופו של ענין, אם לא אמורים להוריד את הקבצים האלו הרבה אנשים, אף על פי שהם גדולים (עד 30-40 גיג'ה בסך הכל, להערכתי), אני הייתי מעלה אותם ונהנה כל זמן שלא פנו אליי מהחברת אחסון.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
הקבצים לא כ"כ גדולים. הם כמה מאות מ"ב, אבל אפילו לא ג"ב.
ניסיתי בשביל הניסיון להעלות אותם ולנסות להוריד לבד, אבל אפילו אני לא מצליח להוריד אותם. קבצים של כמה עשרות מ"ב כן יורדים.

והבעיה, שאין דרך ליצור עמם קשר.
האם יש כאן מישהו שיש לו אחסון אצל ipage שיכול לבדוק אם אצלו הצ'אט תמיכה שלהם כן עובד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה