- הוסף לסימניות
איך באמת מגיעים למה הזו ?וברבות השנים אני קוראת תוים כמו עיתון
אני למדתי תווים ואני יכול לקראו אותם עם קצת מחשבה לפני אבל לקרוא במהירות כזו ?!
זה כבר אני לא יודע
איך באמת מגיעים למה הזו ?וברבות השנים אני קוראת תוים כמו עיתון
לתרגל ולתרגל ולהתאמן ולהתאמן....איך באמת מגיעים למה הזו ?
זה הרבה זמן !!תוך 4-5 שנים המצב משתפר![]()
אוי לא, זאת הייתה בדיחהזה הרבה זמן !!
כלומר איך לקרוא אותם ? לקרוא ולנגן לי אותם בראש ?אוי לא, זאת הייתה בדיחה
רק רציתי להדגיש שזה דורש אימונים רבים...
אבל זאת הגזמה...
לקרוא את השמות שלהם.כלומר איך לקרוא אותם ? לקרוא ולנגן לי אותם בראש ?
וזה משפר גם את הנגינה ?לקרוא את השמות שלהם.
"דו, פה, סול, סי..."
כדי לשפר את מהירות הזיהוי שלהם.
זה חלק מהעניין,וזה משפר גם את הנגינה ?
יש תרגילים מיוחדים לפיתוח מהירות קריאהלקרוא את השמות שלהם.
"דו, פה, סול, סי..."
כדי לשפר את מהירות הזיהוי שלהם.
הציעה...תרגילי קלט כמו ש @ALESIS הציע
אפשר קצת יותר הסבר ?בהמשך "על עיוור"
ובעיקר לקרוא טקסט מדורג. זה מה שעזר לי
הווי אומר- מרמת מתחיל
לקרוא טקסט עם מטרונום או תוף בשיטת טעית חזרת... (שברת שילמת)
וכך בהדרגה עולה הרמה
ים כשכל הזמן מישהו מסתיר את הצליל המנוגן כרגע על מנת לתרגל קריאה קדימה- לתפוס בעין את התוים הבאים עוד לפני שהם מנוגנים, כי בזמן אמת הם מוסתריםאפשר קצת יותר הסבר ?
מה הכוונה "על עיוור"?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים