התייעצות האם כתוב כאן אחריות?

• הוסף לסימניות
קניתי לפני 5 שנים מכשיר נועם 1, והטכנאי שהתקין לי את המכשיר הציע לי להאריך את האחריות ל6 שנים, הסכמתי ושילמתי כ5000 שקל.
במהלך השנים הללו קראתי כמה פעמים חטכנאי והכל במסגרת האחריות.
עכשיו נהיית נזילה במכשיר, הגיע טכנאי בחינם וקבע שצריך לקחת למעבדה, וכשהתקשרתי לתאם לקיחה והבאת מכשיר חילופי, פתאום הם מתנערים מהאחריות וטוענים ששילמתי רק על הסננים ל6 שנים, ולא על אחריות בכלל. ושאין דבר כזה אחריות ל6 שנים. ומה שכתוב בתעודת אחריות זה אחריות על מערכת הסינון, ולא על גוף המכשיר.
אני מעלה כאן את האחריות שקיבלתי לקבל חוו"ד האם יש לי מה לתבוע אותם או שהם צודקים.

קבצים מצורפים

• 20201121_183803.jpg
    20201121_183803.jpg
    KB 90.2 · צפיות: 69
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא הצלחתי למצוא את המילה אחריות בטופס...

• הוסף לסימניות
כתוב בשורה האחרונה בפרטי העסקה
"אחזקת מערכת למשך 6 שנים"

• הוסף לסימניות
זהו, שפה כנראה הנפילה שלכם.
אם היה כתוב אחריות מלאה לשש שנים היה אפשר להתווכח אם תיקון מכשיר הוא בטווח האחריות המלאה, אבל אחזקת מערכת לשש שנים לכאורה תפועל המערכת ואחזקתה בלבד, ולכו תנסו להתווכח...

אולי דרך הסכומים יהא ניתן להוכיח שאין הכוונה לאחזקה שוטפת אלא לאחריות מכשיר מלאה.
יש מה שנקרא הוכחה נסיבתית, זאת אומרת שאם מחיר המתקן הוא 2000 ₪ ועוד 2000 ₪ לתחזוק לשלוש שנים ואתם הוספתם 5000 ₪ לשש שנים, לא יתכן שהשלוש שנים הראשונות 2000 ₪ והשלוש האחרונות 5000 ₪ וזה אמור להוכיח שהמילים אחזקת מכשיר כוללת נאמרו על אחריות המכשיר ולא על התפעול...
בשביל זה צריך לדעת מה העלויות ללא אחריות מלאה, ואיתה במדויק.
וגם אז לענ"ד רחמי שמים!
הנוכלים יודעים תמיד להבטיח עולם ומלואו ובפועל להתחייב בערמה על מינימום...

• הוסף לסימניות
עשיתי זאת, ואמרו לי שלפי מה שמופיע אצלם, 2400 בערך זה המכשיר ועוד כ2500 זה הסננים.
ובפירוש לא אמרו לי כך במעמד הקניה, אבל לך תוכיח.

• הוסף לסימניות
@גאונה ליבי אתכם
אני נפלתי עם חברה דומה.
יש למישהו מושג למי פונים במקרה של עקיצות כאלו?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה