כללי האם לדיסני יש אתר?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אתר שניתן להוריד ממנו את פו הקלאסי (מצורפת תמונה).
אשמח לקבל קישורים.
(לאו דוקא חינמיים)
תודה

קבצים מצורפים

• top_classic_pooh.jpg
    KB 24.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בס"ד
תחפשי בגוגל poo the bear, תמונות או וקטור.

דוגמה למה שמצאתי:

קבצים מצורפים

• Winnie-the-Pooh-and-Piglet-Wallpaper-winnie-the-pooh-6511699-1024-768.jpg
    KB 179.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מומלץ להשתמש למטרות מסחריות - לדיסני יש נציגות משפטית בארץ והם מאוד מקפידים על הזכויות שלהם.

• הוסף לסימניות
ממש לא למטרה מסחרית.
החדר של הנסיכה שלי בשיפוצים ואני רוצה את הדמות הזו ספציפית. ניסיתי להשיג בחנויות טפטים וצביעה באיכות טובה ולא מצאתי. השוק מוצף בפו הדה המוכר והחביב בצבעים צהוב אדום. ואותו אני ממש לא רוצה לשים בחדר. הפו הקלאסי יותר מעודן והצבעים שלו וחבריו פסטורליים ועדינים.
תודה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;568374:
בס"ד
תחפשי בגוגל poo the bear, תמונות או וקטור.

דוגמה למה שמצאתי:

היכן מצאת תמונה כזו מתוקה?\
חשוב לי מאוד
אני מחפשת תמונות בסגנון המתוק הזה.
היכן????

• הוסף לסימניות
אולי לעזרתך... מדבקות קיר נעימות של דיסני - מאוד נקי ונעים לעין!

• הוסף לסימניות
יש לי גם כמה
(: הצלחה

קבצים מצורפים

• pooh.ai
    1.2 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
עוד כמה

מקווה שיעזור :)

קבצים מצורפים

• דיסני.ai
    KB 470.9 · צפיות: 45
  • דיסני (2).ai
    3.2 MB · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה