כללי האם לדפוס יש רשות לשים לוגו שלו על עבודת דפוס

• פותח הנושא ROT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מוסד מסוים ביקש ממני לעשות לו עבודת גרפיקה, ובקשו ממני לא להכניס את השם שלי על העבודה, הסכמתי בגלל......
אחרי שהדפיסו את זה אני רואה שהמדפיס שם את הלוגו שלו על העבודה וזה נראה כאילו הוא עשה את העבודת גרפיקה, זאת אומרת הוא מפרסם את עצמו בעבודה שלי.
זה חוקי ?
זה גניבה?

• הוסף לסימניות
תלוי מה העבודה

יש הדפסות שבהן מקובל לפרסם גם את המעצב וגם את הדפוס
למשל - ספרים, חוברות, לוחות שנה

זה בד"כ עם קרדיט עבור "לוחות ודפוס" או משהו בסגנון

• הוסף לסימניות
זה עיצוב גרפי על דיסק.

• הוסף לסימניות
איפה הם שמו את הקרדיט? על העטיפה של הדיסק? זו חברה לשכפול דיסקים?

• הוסף לסימניות
היא משכפלת דיסקים ומדפיסה את המדבקה, ושמו את הקרדיט על הדיסק.
על השקית של הדיסק אני מבינה זה הפרסומת שלהם, אבל למה על הדיסק.

• הוסף לסימניות
זה בפירוש לא מקובל
אבל גם לא מקובל לשים קרדיט לעצמך על דיסק

זה בסדר גמור אם הם שמו קרדיט על החוברת/דף שמגיע עם הדיסק

• הוסף לסימניות
מעצבן בטח. גניבה ? לא נראה לי שיש ביסוס הלכתי לטענה כזו.
דוקא בחוקי המדינה יש סכוי לזכיה כזו ):
מישהו פה קרא על האדריכלית שגזרה וילון לא לה כי הם תלו אותו בניגוד לתוכנית שהיא הציעה להם?
בית המשפט זיכה אותה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;805243:
זה בפירוש לא מקובל
אבל גם לא מקובל לשים קרדיט לעצמך על דיסק

זה בסדר גמור אם הם שמו קרדיט על החוברת/דף שמגיע עם הדיסק

ואם זה הגיע בלי חוברת?

• הוסף לסימניות
משום מה עולה לי בראש מה שהניק נעמה אומרת תמיד, אל תשקעי כוחות בזה. תתקדמי לעבודות הבאות והגדולות יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה